Nabeschouwing Standard Luik - Ajax (2-2) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 7 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Standard Luik het dinsdag 7 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Ajax (2-2)

De Champions League 2018/2019 wedstrijd tussen Standard Luik en Ajax geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door K. Huntelaar, waarmee Ajax met 0-1 de leiding nam. Ajax vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Tadić op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut wist Standard Liège de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Carcela.

R. Emond zette Standard Liège even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Tobias Stieler toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Standard Luik - Ajax 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Ajax Doelpunt K. Huntelaar met assist van D. Tadić Ajax 0-1
34' Doelpunt Ajax Doelpunt D. Tadić met assist van David Neres Ajax 0-2
55' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor C. Fai Standard Liège
58' Gele kaart Ajax Gele kaart voor N. Tagliafico Ajax
61' Gele kaart Ajax Gele kaart voor H. Ziyech Ajax
66' Wissel Standard Liège Wissel R. Emond voor Orlando Sá Standard Liège
67' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Carcela met assist van R. Marin Standard Liège 1-2
73' Wissel Ajax Wissel Z. Labyad voor H. Ziyech Ajax
76' Wissel Standard Liège Wissel G. Cimirot voor S. Bastien Standard Liège
79' Wissel Ajax Wissel D. van de Beek voor F. de Jong Ajax
85' Wissel Standard Liège Wissel M. Djenepo voor P. MPoku Standard Liège
89' Wissel Ajax Wissel C. Eiting voor L. Schöne Ajax
94' Penalty Standard Liège Penalty R. Emond Standard Liège 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Ajax
Opstellingen Standard Luik - Ajax
De opstellingen van Standard Luik en Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Standard Luik gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ajax zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Standard Luik - Ajax

Standard Luik en Ajax spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tobias Stieler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Standard Luik en Ajax elkaar treffen in de Champions League.