Nabeschouwing Sūduva - APOEL (3-1) || Champions League 2018/2019

Woensdag 11 juli 2018 - 18:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Sūduva het woensdag 11 juli 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen APOEL. De wedstrijd wordt gespeeld in Marijampolės sporto centro stadione in Marijampolė.

Via de Sūduva - APOEL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sūduva - APOEL (3-1)

Het Champions League duel tussen Sūduva en APOEL is onder leiding van scheidsrechter Fedayi San geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sūduva. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door R. Cicilia, waarmee Sūduva met 1-0 de leiding nam. Sūduva vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Cicilia op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 19e minuut volgde een derde treffer van Sūduva, waarmee R. Cicilia zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 94 minuten deed Caju iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van APOEL werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor APOEL echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Sūduva.

LIVE Sūduva - APOEL 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sūduva - APOEL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Sūduva Doelpunt R. Cicilia met assist van A. Švrljuga Sūduva 1-0
13' Doelpunt Sūduva Doelpunt R. Cicilia met assist van M. Topcagić Sūduva 2-0
19' Doelpunt Sūduva Doelpunt R. Cicilia met assist van O. Verbickas Sūduva 3-0
30' Wissel Sūduva Wissel R. Vėževičius voor M. Topcagić Sūduva
46' Wissel APOEL Wissel E. Aloneftis voor R. Sallai APOEL
46' Wissel APOEL Wissel M. Poté voor T. De Vincenti APOEL
52' Gele kaart Sūduva Gele kaart voor P. Leimonas Sūduva
58' Wissel Sūduva Wissel Guilherme voor G. Acevedo Sūduva
62' Wissel APOEL Wissel Leonardo Natel voor Z. Milanov APOEL
83' Wissel Sūduva Wissel Bruno Dybal voor O. Verbickas Sūduva
85' Gele kaart Sūduva Gele kaart voor A. Jankauskas Sūduva
94' Doelpunt APOEL Doelpunt Caju APOEL 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sūduva - APOEL
Opstellingen Sūduva - APOEL

Voorbeschouwing Sūduva - APOEL

Sūduva en APOEL spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fedayi San en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sūduva en APOEL elkaar treffen in de Champions League.