Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Inter Milan (1-0) || Champions League 2018/2019

Woensdag 28 november 2018 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Tottenham Hotspur het woensdag 28 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Tottenham Hotspur Stadium in London.

Via de Tottenham Hotspur - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Inter Milan (1-0)

Het Champions League duel tussen Tottenham Hotspur en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 1-0 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door C. Eriksen, waarmee Tottenham Hotspur met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Tottenham Hotspur dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Cüneyt Çakιr, waardoor Tottenham Hotspur de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Tottenham Hotspur - Inter Milan 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor T. Alderweireld Tottenham Hotspur
44' Wissel Inter Wissel Borja Valero voor R. Nainggolan Inter
45' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor E. Lamela Tottenham Hotspur
62' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Son Heung-Min voor Lucas Moura Tottenham Hotspur
70' Gele kaart Inter Gele kaart voor S. de Vrij Inter
70' Wissel Tottenham Hotspur Wissel C. Eriksen voor E. Lamela Tottenham Hotspur
73' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor Son Heung-Min Tottenham Hotspur
80' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt C. Eriksen met assist van D. Alli Tottenham Hotspur 1-0
82' Gele kaart Inter Gele kaart voor Borja Valero Inter
82' Wissel Inter Wissel João Miranda voor S. de Vrij Inter
83' Wissel Inter Wissel K. Baldé voor M. Politano Inter
87' Wissel Tottenham Hotspur Wissel E. Dier voor H. Winks Tottenham Hotspur
Video hoogtepunten en samenvatting Tottenham Hotspur - Inter Milan
Opstellingen Tottenham Hotspur - Inter Milan
De opstellingen van Tottenham Hotspur en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tottenham Hotspur gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.