Nabeschouwing Valencia - Juventus (0-2) || Champions League 2018/2019

Woensdag 19 september 2018 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Valencia het woensdag 19 september 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Juventus (0-2)

Het Champions League duel tussen Valencia en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Felix Brych geëindigd in een 0-2 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Cristiano Ronaldo in de 29e minuut, waardoor Juventus met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 45e minuut voor dat Juventus via M. Pjanić op 0-1 kwam te staan. In de 51e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het M. Pjanić van Juventus die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Juventus.

LIVE Valencia - Juventus 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Wissel Juventus Wissel E. Can voor S. Khedira Juventus
29' Rode kaart Juventus Rode kaart voor Cristiano Ronaldo Juventus
43' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Dani Parejo Valencia
45' Penalty Juventus Penalty M. Pjanić Juventus 0-1
50' Gele kaart Valencia Gele kaart voor J. Murillo Valencia
51' Penalty Juventus Penalty M. Pjanić Juventus 0-2
54' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Rúben Vezo Valencia
57' Wissel Valencia Wissel D. Cheryshev voor Rúben Vezo Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Juventus
Opstellingen Valencia - Juventus
De opstellingen van Valencia en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Juventus zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Juventus

Valencia en Juventus spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Brych en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Valencia en Juventus elkaar treffen in de Champions League.