Nabeschouwing Valur - Rosenborg (1-0) || Champions League

Woensdag 11 juli 2018 - 22:00 uur

In de Champions League neemt Valur het woensdag 11 juli 2018 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Rosenborg. De wedstrijd wordt gespeeld in Vodafonevöllurinn (Valsvöllur) (Reykjavík) in Reykjavík.

Via de Valur - Rosenborg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valur - Rosenborg (1-0)

Het Champions League duel tussen Valur en Rosenborg is onder leiding van scheidsrechter Rade Obrenović geëindigd in een 1-0 overwinning voor Valur. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door E. Sigurbjörnsson, waarmee Valur met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rade Obrenović, waardoor Valur de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Valur - Rosenborg
Goals
1
0
Balbezit
39%
61%
Schoten totaal
6
17
Schoten op doel
1
2
Aanvallen
72
110
Gevaarlijke aanvallen
50
87
Overtredingen
12
9
Buitenspel
1
1
Corners
5
10
Wissels
2
2
LIVE Valur - Rosenborg 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valur - Rosenborg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
41' Wissel Rosenborg Wissel M. Lundemo voor V. Hedenstad Rosenborg
64' Wissel Rosenborg Wissel A. Søderlund voor E. Botheim Rosenborg
74' Wissel Valur Wissel G. Lýdsson voor O. Finsen Valur
84' Doelpunt Valur Doelpunt E. Sigurbjörnsson met assist van T. Thomsen Valur 1-0
85' Wissel Valur Wissel K. Halldórsson voor T. Thomsen Valur
Opstellingen Valur - Rosenborg

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Valur - Rosenborg

Valur en Rosenborg spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rade Obrenović en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Valur en Rosenborg elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Valur 0
Winst Rosenborg 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
Valur - Rosenborg Opstelling Valur Opstelling Rosenborg Live Valur - Rosenborg Live Valur - Rosenborg kijken Valur - Rosenborg kijken Live Valur - Rosenborg stream Valur - Rosenborg Fox Sports Nabeschouwing Valur - Rosenborg Uitslag Valur - Rosenborg Statistieken Valur - Rosenborg Champions League 2018/2019 Valur - Rosenborg wedden Valur - Rosenborg gokken Valur - Rosenborg Unibet