Nabeschouwing Víkingur - HJK (1-2) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 10 juli 2018 - 20:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Víkingur het dinsdag 10 juli 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen HJK. De wedstrijd wordt gespeeld in Svangaskarð in Toftir.

Via de Víkingur - HJK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Víkingur - HJK (1-2)

Het Champions League duel tussen Víkingur en HJK is onder leiding van scheidsrechter Robert Hennessy geëindigd in een 1-2 overwinning voor HJK. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door S. Dahlström, waarmee HJK met 0-1 de leiding nam. HJK vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Klauss op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut wist Víkingur de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via G. Vatnhamar. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Víkingur kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robert Hennessy, waardoor HJK een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Víkingur - HJK 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Víkingur - HJK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt HJK Doelpunt S. Dahlström HJK 0-1
29' Doelpunt HJK Doelpunt Klauss met assist van Riku Riski HJK 0-2
47' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor H. Djurhuus Víkingur
51' Doelpunt Víkingur Doelpunt G. Vatnhamar met assist van S. Vatnhamar Víkingur 1-2
54' Wissel HJK Wissel V. Vesiaho voor S. Dahlström HJK
59' Wissel Víkingur Wissel Dennis Nieblas voor H. Djurhuus Víkingur
63' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor Hjartvard Hansen Víkingur
74' Wissel Víkingur Wissel K. Løkin voor Hjartvard Hansen Víkingur
80' Wissel HJK Wissel E. Vertainen voor Riku Riski HJK
84' Gele kaart HJK Gele kaart voor H. Patronen HJK
84' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor A. Gregersen Víkingur
89' Wissel Víkingur Wissel H. Lervig voor G. Vatnhamar Víkingur
91' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor F. Djordjevic Víkingur
Video hoogtepunten en samenvatting Víkingur - HJK
Opstellingen Víkingur - HJK

Voorbeschouwing Víkingur - HJK

Víkingur en HJK spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Hennessy en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Víkingur en HJK elkaar treffen in de Champions League.