Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Real Madrid (0-5) || Champions League 2018/2019

Woensdag 7 november 2018 - 21:00 uur



In de Champions League 2018/2019 neemt Viktoria Pilsen het woensdag 7 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Doosan Aréna in Plzeň.

Via de Viktoria Pilsen - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Real Madrid (0-5)

Het Champions League duel tussen Viktoria Pilsen en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Deniz Aytekin geëindigd in een 0-5 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door K. Benzema, waarmee Real Madrid met 0-1 de leiding nam. Real Madrid vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Casemiro op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut volgde een derde treffer van Real Madrid, waarmee K. Benzema zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Real Madrid geen gas terug, waardoor in de 40e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van G. Bale. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Real Madrid. Deze werd gescoord door T. Kroos in de 67e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Deniz Aytekin en eindigde de wedstrijd dus met een 0-5 stand in het voordeel van Real Madrid.

Wedstrijdstatistieken Viktoria Pilsen - Real Madrid
Balbezit
37%
63%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
10
15
Schoten op doel
2
6
Aanvallen
95
109
Gevaarlijke aanvallen
47
67
Passes
388
622
Overtredingen
11
11
Buitenspel
3
8
Corners
4
14
Wissels
3
3
LIVE Viktoria Pilsen - Real Madrid 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Pilsen - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema Real Madrid 0-1
23' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Casemiro met assist van T. Kroos Real Madrid 0-2
37' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema met assist van G. Bale Real Madrid 0-3
38' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Petržela voor M. Havel Viktoria Plzeň
40' Doelpunt Real Madrid Doelpunt G. Bale met assist van K. Benzema Real Madrid 0-4
53' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Nacho Real Madrid
59' Wissel Real Madrid Wissel Javier Sánchez voor Sergio Ramos Real Madrid
61' Wissel Viktoria Plzeň Wissel T. Hořava voor A. Čermák Viktoria Plzeň
62' Wissel Real Madrid Wissel Vinícius Júnior voor K. Benzema Real Madrid
67' Doelpunt Real Madrid Doelpunt T. Kroos met assist van Vinícius Júnior Real Madrid 0-5
73' Wissel Real Madrid Wissel Isco voor T. Kroos Real Madrid
80' Wissel Viktoria Plzeň Wissel J. Řezníček voor T. Chorý Viktoria Plzeň
Video hoogtepunten en samenvatting Viktoria Pilsen - Real Madrid
Opstellingen Viktoria Pilsen - Real Madrid
De opstellingen van Viktoria Pilsen en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Viktoria Pilsen gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach
Basiselftal Viktoria Pilsen
# Speler Pos.
16 Aleš Hruška K
14 Radim Řezník V
2 Lukáš Hejda V
4 Roman Hubník V
8 David Limberský V
24 Milan Havel V
17 Patrik Hrošovský M
6 Roman Procházka M
25 Aleš Čermák M
10 Jan Kopic M
18 Tomáš Chorý A
Wissels Viktoria Pilsen
# Speler Pos.
1 Matúš Kozáčik K
44 Luděk Pernica V
11 Milan Petržela M
9 Martin Zeman M
7 Tomáš Hořava M
37 Jakub Řezníček A
90 Ubong Moses Ekpai A
Voorbeschouwing Viktoria Pilsen - Real Madrid

Viktoria Pilsen en Real Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Deniz Aytekin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Viktoria Pilsen en Real Madrid in de Champions League vond plaats op 23 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 1 keer wist de ploeg van Viktoria Pilsen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Viktoria Pilsen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Viktoria Pilsen 0
Winst Real Madrid 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Viktoria Pilsen op een 4e positie staat, terwijl we Real Madrid terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Viktoria Pilsen - Real Madrid Opstelling Viktoria Pilsen Opstelling Real Madrid Live Viktoria Pilsen - Real Madrid Live Viktoria Pilsen - Real Madrid kijken Viktoria Pilsen - Real Madrid kijken Live Viktoria Pilsen - Real Madrid stream Viktoria Pilsen - Real Madrid Fox Sports Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Real Madrid Uitslag Viktoria Pilsen - Real Madrid Statistieken Viktoria Pilsen - Real Madrid Champions League 2018/2019 Viktoria Pilsen - Real Madrid wedden Viktoria Pilsen - Real Madrid gokken Viktoria Pilsen - Real Madrid Unibet