Nabeschouwing AIK - Ararat-Armenia (3-1) || Champions League

Woensdag 17 juli 2019 - 19:00 uur

In de Champions League neemt AIK het woensdag 17 juli 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Ararat-Armenia. De wedstrijd wordt gespeeld in Friends Arena in Solna.

Via de AIK - Ararat-Armenia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AIK - Ararat-Armenia (3-1)

Het Champions League duel tussen AIK en Ararat-Armenia is onder leiding van scheidsrechter Robert Hennessy geëindigd in een 3-1 overwinning voor AIK. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door H. Goitom, waarmee AIK met 1-0 de leiding nam. AIK vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Goitom op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam AIK vervolgens op 3-0. Het was S. Larsson die vanaf 11 meter wist te scoren in de 62e minuut.

Na 77 minuten deed A. Kobyalko iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Ararat-Armenia werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Ararat-Armenia echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor AIK.

Wedstrijdstatistieken AIK - Ararat-Armenia
Goals
3
1
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
10
15
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
116
100
Gevaarlijke aanvallen
62
33
Corners
8
1
Wissels
3
3
LIVE AIK - Ararat-Armenia 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AIK - Ararat-Armenia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel AIK Wissel R. Lindkvist voor P. Karlsson AIK
47' Doelpunt AIK Doelpunt H. Goitom met assist van R. Lindkvist AIK 1-0
52' Doelpunt AIK Doelpunt H. Goitom met assist van A. Saletros AIK 2-0
60' Wissel Ararat-Armenia Wissel M. Lima voor Z. Sanogo Ararat-Armenia
62' Penalty AIK Penalty S. Larsson AIK 3-0
66' Gele kaart AIK Gele kaart voor E. Adu AIK
68' Wissel Ararat-Armenia Wissel A. Ambartsumyan voor P. Avetisyan Ararat-Armenia
72' Wissel AIK Wissel K. Sigthorsson voor C. Obasi AIK
77' Doelpunt Ararat-Armenia Doelpunt A. Kobyalko Ararat-Armenia 3-1
86' Wissel Ararat-Armenia Wissel R. Achenteh voor I. Antonov Ararat-Armenia
93' Wissel AIK Wissel P. Dimitriadis voor H. Goitom AIK
Opstellingen AIK - Ararat-Armenia
De opstellingen van AIK en Ararat-Armenia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AIK gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Ararat-Armenia zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Rikard Norling
Formatie 4-2-3-1
Coach Vardan Minasyan
Voorbeschouwing AIK - Ararat-Armenia

AIK en Ararat-Armenia spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Hennessy en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat AIK en Ararat-Armenia elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst AIK 0
Winst Ararat-Armenia 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
AIK - Ararat-Armenia Opstelling AIK Opstelling Ararat-Armenia Live AIK - Ararat-Armenia Live AIK - Ararat-Armenia kijken AIK - Ararat-Armenia kijken Live AIK - Ararat-Armenia stream AIK - Ararat-Armenia Fox Sports Nabeschouwing AIK - Ararat-Armenia Uitslag AIK - Ararat-Armenia Statistieken AIK - Ararat-Armenia Champions League 2019/2020 AIK - Ararat-Armenia wedden AIK - Ararat-Armenia gokken AIK - Ararat-Armenia Unibet