Nabeschouwing Ajax - Lille (3-0) || Champions League

Dinsdag 17 september 2019 - 21:00 uur

In de Champions League neemt Ajax het dinsdag 17 september 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Via de Ajax - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax - Lille (3-0)

Het Champions League duel tussen Ajax en Lille is onder leiding van scheidsrechter Srđan Jovanović geëindigd in een 3-0 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Q. Promes, waarmee Ajax met 1-0 de leiding nam. Ajax vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Alvarez op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut volgde een derde treffer van Ajax, waarmee N. Tagliafico zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Srđan Jovanović, waardoor Ajax een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Ajax - Lille
Goals
3
0
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
15
15
Schoten op doel
7
5
Aanvallen
125
102
Gevaarlijke aanvallen
51
43
Passes
639
387
Overtredingen
9
12
Buitenspel
2
4
Corners
4
5
Wissels
3
4
LIVE Ajax - Lille 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt Ajax Doelpunt Q. Promes met assist van N. Tagliafico Ajax 1-0
39' Gele kaart Lille Gele kaart voor R. Sanches Lille
39' Gele kaart Ajax Gele kaart voor A. Onana Ajax
50' Doelpunt Ajax Doelpunt E. Alvarez met assist van D. Neres Ajax 2-0
62' Doelpunt Ajax Doelpunt N. Tagliafico met assist van H. Ziyech Ajax 3-0
63' Wissel Lille Wissel Luiz Araujo voor R. Sanches Lille
63' Wissel Lille Wissel Y. Yazici voor J. Ikone Lille
77' Wissel Ajax Wissel N. Lang voor H. Ziyech Ajax
77' Wissel Lille Wissel Xeka voor B. Soumare Lille
83' Wissel Ajax Wissel K. Huntelaar voor D. Neres Ajax
88' Wissel Ajax Wissel J. Ekkelenkamp voor L. Martinez Ajax
Opstellingen Ajax - Lille
De opstellingen van Ajax en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ajax gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lille zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Ajax - Lille

Ajax en Lille spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Srđan Jovanović en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Ajax en Lille elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Ajax 0
Winst Lille 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ajax - Lille Opstelling Ajax Opstelling Lille Live Ajax - Lille Live Ajax - Lille kijken Ajax - Lille kijken Live Ajax - Lille stream Ajax - Lille Fox Sports Nabeschouwing Ajax - Lille Uitslag Ajax - Lille Statistieken Ajax - Lille Champions League 2019/2020 Ajax - Lille wedden Ajax - Lille gokken Ajax - Lille Unibet