Nabeschouwing APOEL - Qarabağ (1-2) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 6 augustus 2019 - 19:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt APOEL het dinsdag 6 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Qarabağ. De wedstrijd wordt gespeeld in GSP Stadium in Levkosía.

Via de APOEL - Qarabağ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing APOEL - Qarabağ (1-2)

Het Champions League duel tussen APOEL en Qarabağ is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 1-2 overwinning voor Qarabağ. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door M. Emreli, waarmee Qarabağ met 0-1 de leiding nam. Qarabağ vergrootte in de 69e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Gueye op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 95e minuut wist APOEL de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via G. Merkis. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want APOEL kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Davide Massa, waardoor Qarabağ een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE APOEL - Qarabağ 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd APOEL - Qarabağ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart APOEL Gele kaart voor G. Merkis APOEL
47' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor R. Sadygov Qarabağ
52' Gele kaart APOEL Gele kaart voor S. Gentsoglou APOEL
54' Doelpunt Qarabağ Doelpunt M. Emreli met assist van J. Romero Qarabağ 0-1
57' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor R. Mammadov Qarabağ
64' Wissel APOEL Wissel A. Vidigal voor A. Jakolis APOEL
65' Wissel APOEL Wissel Alef voor U. Matic APOEL
68' Wissel Qarabağ Wissel M. Gueye voor M. Emreli Qarabağ
69' Doelpunt Qarabağ Doelpunt M. Gueye met assist van A. Zoubir Qarabağ 0-2
71' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor M. Medvedev Qarabağ
85' Wissel Qarabağ Wissel A. Abdullayev voor J. Romero Qarabağ
86' Wissel APOEL Wissel L. Hallenius voor S. Gentsoglou APOEL
86' Wissel Qarabağ Wissel Q. Qarayev voor Richard Qarabağ
95' Doelpunt APOEL Doelpunt G. Merkis met assist van T. De Vincenti APOEL 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting APOEL - Qarabağ
Opstellingen APOEL - Qarabağ
De opstellingen van APOEL en Qarabağ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat APOEL gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Qarabağ zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing APOEL - Qarabağ

APOEL en Qarabağ spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat APOEL en Qarabağ elkaar treffen in de Champions League.