Nabeschouwing Astana - CFR Cluj (1-0) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 9 juli 2019 - 15:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Astana het dinsdag 9 juli 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen CFR Cluj. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Nur-Sultan.

Via de Astana - CFR Cluj live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Astana - CFR Cluj (1-0)

Het Champions League duel tussen Astana en CFR Cluj is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 1-0 overwinning voor Astana. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door E. Postnikov, waarmee Astana met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Astana uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Astana - CFR Cluj 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Astana - CFR Cluj teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

58' Wissel Astana Wissel R. Janga voor M. Tomasov Astana
65' Wissel CFR Cluj Wissel S. Mailat voor C. Paun-Alexandru CFR Cluj
68' Doelpunt Astana Doelpunt E. Postnikov Astana 1-0
75' Wissel CFR Cluj Wissel M. Rondon voor O. Hoban CFR Cluj
84' Wissel Astana Wissel N. Mubele voor R. Murtazayev Astana
85' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor Camora CFR Cluj
90' Wissel CFR Cluj Wissel L. Aurelio voor M. Bordeianu CFR Cluj
95' Gele kaart Astana Gele kaart voor E. Postnikov Astana
Video hoogtepunten en samenvatting Astana - CFR Cluj
Opstellingen Astana - CFR Cluj
De opstellingen van Astana en CFR Cluj zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Astana gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en CFR Cluj zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Astana - CFR Cluj

Astana en CFR Cluj spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Astana en CFR Cluj elkaar treffen in de Champions League.