Nabeschouwing Atalanta - Valencia (4-1) || Champions League 2019/2020

Woensdag 19 februari 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Atalanta het woensdag 19 februari 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Atalanta - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Valencia (4-1)

Het Champions League duel tussen Atalanta en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 4-1 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door H. Hateboer, waarmee Atalanta met 1-0 de leiding nam. Atalanta vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Ilicic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van Atalanta, waarmee R. Freuler zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Atalanta geen gas terug, waardoor in de 62e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van H. Hateboer. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 66e minuut wist D. Cheryshev namens Valencia de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Michael Oliver en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Atalanta.

LIVE Atalanta - Valencia 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Atalanta Doelpunt H. Hateboer met assist van A. Gomez Atalanta 1-0
42' Doelpunt Atalanta Doelpunt J. Ilicic met assist van M. Pasalic Atalanta 2-0
57' Doelpunt Atalanta Doelpunt R. Freuler Atalanta 3-0
62' Doelpunt Atalanta Doelpunt H. Hateboer Atalanta 4-0
64' Wissel Valencia Wissel D. Cheryshev voor G. Guedes Valencia
66' Doelpunt Valencia Doelpunt D. Cheryshev Valencia 4-1
73' Wissel Valencia Wissel K. Gameiro voor M. Gomez Valencia
75' Wissel Atalanta Wissel D. Zapata voor M. Caldara Atalanta
79' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor H. Hateboer Atalanta
81' Wissel Atalanta Wissel R. Malinovsky voor A. Gomez Atalanta
92' Wissel Atalanta Wissel A. Tameze voor M. Pasalic Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Valencia
Opstellingen Atalanta - Valencia
De opstellingen van Atalanta en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Atalanta - Valencia

Atalanta en Valencia spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Atalanta en Valencia elkaar treffen in de Champions League.