Nabeschouwing Atlético Madrid - Juventus (2-2) || Champions League 2019/2020

Woensdag 18 september 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Atlético Madrid het woensdag 18 september 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Juventus (2-2)

De Champions League 2019/2020 wedstrijd tussen Atlético Madrid en Juventus geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door J. Cuadrado, waarmee Juventus met 0-1 de leiding nam. Juventus vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Matuidi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut wist Atlético Madrid de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Savic.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Atlético Madrid nadat H. Herrera in de 90e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Atlético Madrid - Juventus 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Juventus Gele kaart voor B. Matuidi Juventus
48' Doelpunt Juventus Doelpunt J. Cuadrado met assist van G. Higuain Juventus 0-1
60' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Correa voor T. Lemar Atlético Madrid
65' Doelpunt Juventus Doelpunt B. Matuidi met assist van Alex Sandro Juventus 0-2
69' Wissel Juventus Wissel R. Bentancur voor S. Khedira Juventus
70' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt S. Savic met assist van J. Gimenez Atlético Madrid 1-2
71' Gele kaart Juventus Gele kaart voor J. Cuadrado Juventus
76' Wissel Atlético Madrid Wissel H. Herrera voor Thomas Atlético Madrid
76' Wissel Atlético Madrid Wissel Vitolo voor Renan Lodi Atlético Madrid
79' Wissel Juventus Wissel P. Dybala voor G. Higuain Juventus
83' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor D. Costa Atlético Madrid
87' Wissel Juventus Wissel A. Ramsey voor M. Pjanic Juventus
90' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt H. Herrera met assist van K. Trippier Atlético Madrid 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Juventus
Opstellingen Atlético Madrid - Juventus
De opstellingen van Atlético Madrid en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Juventus zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Juventus

Atlético Madrid en Juventus spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Juventus in de Champions League vond plaats op 12 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Atlético Madrid favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Juventus slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.