Nabeschouwing Atlético Madrid - Liverpool (1-0) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 18 februari 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Atlético Madrid het dinsdag 18 februari 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Liverpool (1-0)

Het Champions League duel tussen Atlético Madrid en Liverpool is onder leiding van scheidsrechter Szymon Marciniak geëindigd in een 1-0 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Atlético Madrid kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Saul. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Atlético Madrid.

LIVE Atlético Madrid - Liverpool 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Saul Atlético Madrid 1-0
40' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor S. Mane Liverpool
45' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Correa Atlético Madrid
46' Wissel Atlético Madrid Wissel M. Llorente voor T. Lemar Atlético Madrid
46' Wissel Liverpool Wissel D. Origi voor S. Mane Liverpool
59' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor J. Gomez Liverpool
70' Wissel Atlético Madrid Wissel Vitolo voor A. Morata Atlético Madrid
72' Wissel Liverpool Wissel A. Oxlade-Chamberlain voor M. Salah Liverpool
77' Wissel Atlético Madrid Wissel D. Costa voor A. Correa Atlético Madrid
80' Wissel Liverpool Wissel J. Milner voor J. Henderson Liverpool
88' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor J. Liverpool
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Liverpool
Opstellingen Atlético Madrid - Liverpool
De opstellingen van Atlético Madrid en Liverpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Liverpool zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Liverpool

Atlético Madrid en Liverpool spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Szymon Marciniak en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Liverpool in de Champions League vond plaats op 4 november 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Atlético Madrid en Liverpool eindigde namelijk in een gelijkspel.