Nabeschouwing Atlético Madrid - Lokomotiv Moskou (2-0) || Champions League 2019/2020

Woensdag 11 december 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Atlético Madrid het woensdag 11 december 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Lokomotiv Moskou (2-0)

Het Champions League duel tussen Atlético Madrid en Lokomotiv Moskou is onder leiding van scheidsrechter Viktor Kassai geëindigd in een 2-0 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg K. Trippier van Atlético Madrid via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Een penalty zorgde er later in de 17e minuut voor dat Atlético Madrid via Joao Felix op 1-0 kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Atlético Madrid via een goal van Felipe in de 54e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid.

Wedstrijdstatistieken Atlético Madrid - Lokomotiv Moskou
2
0
LIVE Atlético Madrid - Lokomotiv Moskou 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Penalty gemist Atlético Madrid Penalty gemist K. Trippier Atlético Madrid
17' Penalty Atlético Madrid Penalty Joao Felix Atlético Madrid 1-0
40' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Cerqueira Lokomotiv Moskva
42' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor G. Krychowiak Lokomotiv Moskva
54' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Felipe met assist van Koke Atlético Madrid 2-0
67' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Correa Atlético Madrid
68' Wissel Atlético Madrid Wissel H. Herrera voor A. Correa Atlético Madrid
69' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel S. Magkeev voor V. Corluka Lokomotiv Moskva
73' Wissel Atlético Madrid Wissel T. Lemar voor Koke Atlético Madrid
75' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel F. Smolov voor Eder Lokomotiv Moskva
81' Wissel Atlético Madrid Wissel M. Llorente voor Joao Felix Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Atlético Madrid - Lokomotiv Moskou

Voorbeschouwing Atlético Madrid - Lokomotiv Moskou

Atlético Madrid en Lokomotiv Moskou spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Viktor Kassai en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Lokomotiv Moskou in de Champions League vond plaats op 1 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Atlético Madrid favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lokomotiv Moskou slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Atlético Madrid 1
Winst Lokomotiv Moskou 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 2e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 4e plaats.