Nabeschouwing Barcelona - Napoli (3-1) || Champions League 2019/2020

Zaterdag 8 augustus 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Barcelona het zaterdag 8 augustus 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Napoli (3-1)

Het Champions League duel tussen Barcelona en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 3-1 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door C. Lenglet, waarmee FC Barcelona met 1-0 de leiding nam. FC Barcelona vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Messi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Napoli vervolgens op 3-1. Het was L. Insigne die vanaf 11 meter wist te scoren in de 50e minuut. In de 46e minuut scoorde FC Barcelona via S. Lobotka, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Cüneyt Çakιr, waardoor Barcelona een 3-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Barcelona - Napoli 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt C. Lenglet met assist van I. Rakitić FC Barcelona 1-0
23' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi FC Barcelona 2-0
46' L. Suárez FC Barcelona 3-0
50' Penalty Napoli Penalty L. Insigne Napoli 3-1
46' Penalty FC Barcelona Penalty S. Lobotka D. Demme FC Barcelona
60' Wissel Napoli Wissel P. Zieliński voor Napoli
70' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Politano José Callejón Napoli
70' Wissel Napoli Wissel H. Lozano voor P. Zieliński Napoli
79' Wissel Napoli Wissel A. Milik voor L. Insigne Napoli
79' Wissel Napoli Wissel E. Elmas voor Fabián Ruiz Napoli
84' Wissel Napoli Wissel Monchu voor A. Griezmann Napoli
92' Wissel FC Barcelona Wissel L. Suárez voor FC Barcelona
92' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Junior Firpo L. Suárez FC Barcelona
92' Wissel FC Barcelona Wissel F. Junior voor L. Suarez FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Napoli
Opstellingen Barcelona - Napoli
De opstellingen van Barcelona en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barcelona gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Barcelona - Napoli

Barcelona en Napoli spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Napoli in de Champions League vond plaats op 25 februari 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.