Nabeschouwing Barcelona - Slavia Praag (0-0) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 5 november 2019 - 18:55 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Barcelona het dinsdag 5 november 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Slavia Praag. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Slavia Praag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Slavia Praag (0-0)

De Champions League 2019/2020 wedstrijd tussen Barcelona en Slavia Praag geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Barcelona dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Barcelona, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Michael Oliver niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Barcelona - Slavia Praag 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Slavia Praag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor G. Pique FC Barcelona
21' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor P. Olayinka Slavia Praha
32' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor N. Semedo FC Barcelona
43' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor S. Busquets FC Barcelona
46' Wissel FC Barcelona Wissel S. Roberto voor J. Alba FC Barcelona
48' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor N. Stanciu Slavia Praha
57' Wissel Slavia Praha Wissel S. Tecl voor I. Traore Slavia Praha
63' Wissel Slavia Praha Wissel J. Husbauer voor N. Stanciu Slavia Praha
65' Wissel FC Barcelona Wissel A. Fati voor O. Dembele FC Barcelona
68' Wissel FC Barcelona Wissel I. Rakitic voor S. Busquets FC Barcelona
82' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor J. Husbauer Slavia Praha
82' Wissel Slavia Praha Wissel L. Provod voor L. Masopust Slavia Praha
84' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor O. Kudela Slavia Praha
93' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor O. Kolar Slavia Praha
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Slavia Praag
Opstellingen Barcelona - Slavia Praag
De opstellingen van Barcelona en Slavia Praag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barcelona gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Slavia Praag zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.