Nabeschouwing Basel - LASK Linz (1-2) || Champions League 2019/2020

Woensdag 7 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Basel het woensdag 7 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen LASK Linz. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Jakob-Park in Basel.

Via de Basel - LASK Linz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Basel - LASK Linz (1-2)

Het Champions League duel tussen Basel en LASK Linz is onder leiding van scheidsrechter Lars Christian Andreas Ekberg geëindigd in een 1-2 overwinning voor LASK Linz. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door G. Trauner, waarmee LASK Linz met 0-1 de leiding nam. LASK Linz vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Klauss op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 87e minuut wist Basel de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via L. Zuffi. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Basel kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lars Christian Andreas Ekberg, waardoor LASK Linz een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Basel - LASK Linz 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Basel - LASK Linz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Wissel LASK Linz Wissel E. Pogatetz voor C. Ramsebner LASK Linz
26' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor P. Michorl LASK Linz
28' Gele kaart Basel Gele kaart voor B. Riveros Basel
50' Doelpunt LASK Linz Doelpunt G. Trauner met assist van P. Michorl LASK Linz 0-1
63' Wissel LASK Linz Wissel D. Frieser voor T. Goiginger LASK Linz
65' Wissel Basel Wissel K. Ademi voor V. Stocker Basel
75' Wissel Basel Wissel N. Okafor voor A. Pululu Basel
76' Wissel Basel Wissel K. Bua voor E. Balanta Basel
82' Doelpunt LASK Linz Doelpunt J. Klauss met assist van S. Tetteh LASK Linz 0-2
83' Wissel LASK Linz Wissel M. Raguz voor J. Klauss LASK Linz
87' Doelpunt Basel Doelpunt L. Zuffi Basel 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Basel - LASK Linz
Opstellingen Basel - LASK Linz
De opstellingen van Basel en LASK Linz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Basel gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en LASK Linz zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.