Nabeschouwing Borussia Dortmund - Inter Milan (3-2) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 5 november 2019 - 21:00 uur



In de Champions League 2019/2020 neemt Borussia Dortmund het dinsdag 5 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in SIGNAL IDUNA PARK in Dortmund.

Via de Borussia Dortmund - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia Dortmund - Inter Milan (3-2)

Het Champions League duel tussen Borussia Dortmund en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 3-2 overwinning voor Borussia Dortmund. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Inter kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van L. Martinez. Inter vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Vecino op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut wist Borussia Dortmund de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Hakimi.

Na 64 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Brandt de 2-2 maakte voor Borussia Dortmund. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Borussia Dortmund dat in de 77e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Hakimi de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Danny Desmond Makkelie en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Borussia Dortmund.

Wedstrijdstatistieken Borussia Dortmund - Inter Milan
Goals
3
2
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
21
8
Schoten op doel
8
4
Aanvallen
143
63
Gevaarlijke aanvallen
95
46
Passes
706
446
Overtredingen
10
9
Buitenspel
1
3
Corners
6
1
Wissels
3
3
LIVE Borussia Dortmund - Inter Milan 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia Dortmund - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Gele kaart Inter Gele kaart voor C. Biraghi Inter
5' Doelpunt Inter Doelpunt L. Martinez Inter 0-1
30' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Skriniar Inter
40' Doelpunt Inter Doelpunt M. Vecino met assist van A. Candreva Inter 0-2
49' Gele kaart Inter Gele kaart voor A. Candreva Inter
51' Doelpunt Borussia Dortmund Doelpunt A. Hakimi met assist van M. Gotze Borussia Dortmund 1-2
64' Wissel Borussia Dortmund Wissel P. Alcacer voor M. Gotze Borussia Dortmund
64' Doelpunt Borussia Dortmund Doelpunt J. Brandt met assist van P. Alcacer Borussia Dortmund 2-2
66' Wissel Inter Wissel V. Lazaro voor C. Biraghi Inter
68' Wissel Inter Wissel S. Sensi voor M. Vecino Inter
73' Wissel Inter Wissel M. Politano voor R. Lukaku Inter
77' Doelpunt Borussia Dortmund Doelpunt A. Hakimi met assist van J. Sancho Borussia Dortmund 3-2
79' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor T. Hazard Borussia Dortmund
82' Wissel Borussia Dortmund Wissel L. Piszczek voor J. Sancho Borussia Dortmund
88' Wissel Borussia Dortmund Wissel R. Guerreiro voor T. Hazard Borussia Dortmund
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia Dortmund - Inter Milan
Opstellingen Borussia Dortmund - Inter Milan
De opstellingen van Borussia Dortmund en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Borussia Dortmund gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Lucien Favre
Basiselftal Borussia Dortmund
# Speler Pos.
1 Roman Bürki K
15 Mats Hummels V
5 Achraf Hakimi Mouh V
16 Manuel Obafemi Akanji V
14 Nico Schulz V
33 Julian Weigl M
7 Jadon Sancho M
19 Julian Brandt M
28 Axel Witsel M
23 Thorgan Hazard M
10 Mario Götze A
Formatie 3-1-4-2
Coach Antonio Conte
Voorbeschouwing Borussia Dortmund - Inter Milan

Borussia Dortmund en Inter Milan spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Borussia Dortmund en Inter Milan in de Champions League vond plaats op 23 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 1 keer wist de ploeg van Borussia Dortmund te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Borussia Dortmund. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Borussia Dortmund 0
Winst Inter Milan 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Borussia Dortmund op een 3e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Borussia Dortmund - Inter Milan Opstelling Borussia Dortmund Opstelling Inter Milan Live Borussia Dortmund - Inter Milan Live Borussia Dortmund - Inter Milan kijken Borussia Dortmund - Inter Milan kijken Live Borussia Dortmund - Inter Milan stream Borussia Dortmund - Inter Milan Fox Sports Nabeschouwing Borussia Dortmund - Inter Milan Uitslag Borussia Dortmund - Inter Milan Statistieken Borussia Dortmund - Inter Milan Champions League 2019/2020 Borussia Dortmund - Inter Milan wedden Borussia Dortmund - Inter Milan gokken Borussia Dortmund - Inter Milan Unibet