Nabeschouwing CFR Cluj - Celtic (1-1) || Champions League 2019/2020

Woensdag 7 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt CFR Cluj het woensdag 7 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Celtic. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Dr. Constantin Rădulescu in Cluj.

Via de CFR Cluj - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CFR Cluj - Celtic (1-1)

De Champions League 2019/2020 wedstrijd tussen CFR Cluj en Celtic geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door M. Rondon, waarmee CFR Cluj met 1-0 de leiding nam. Celtic kwam na 37 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Forrest, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE CFR Cluj - Celtic 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CFR Cluj - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor M. Bordeianu CFR Cluj
28' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt M. Rondon met assist van C. Deac CFR Cluj 1-0
30' Gele kaart Celtic Gele kaart voor B. Bolingoli-Mbombo Celtic
34' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor L. Aurelio CFR Cluj
37' Doelpunt Celtic Doelpunt J. Forrest Celtic 1-1
42' Gele kaart Celtic Gele kaart voor L. Morgan Celtic
65' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor M. Susic CFR Cluj
67' Wissel CFR Cluj Wissel C. Paun-Alexandru voor B. Omrani CFR Cluj
67' Wissel Celtic Wissel O. Ntcham voor L. Morgan Celtic
75' Wissel Celtic Wissel C. Jullien voor J. Simunovic Celtic
76' Wissel CFR Cluj Wissel G. Tucudean voor M. Rondon CFR Cluj
87' Wissel Celtic Wissel N. Bitton voor H. Abd Elhamed Celtic
92' Gele kaart Celtic Gele kaart voor N. Bitton Celtic
Video hoogtepunten en samenvatting CFR Cluj - Celtic
Opstellingen CFR Cluj - Celtic
De opstellingen van CFR Cluj en Celtic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CFR Cluj gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Celtic zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.