Nabeschouwing Club Brugge - Dynamo Kiev (1-0) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 6 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Club Brugge het dinsdag 6 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Dynamo Kiev (1-0)

Het Champions League duel tussen Club Brugge en Dynamo Kiev is onder leiding van scheidsrechter Javier Estrada Fernández geëindigd in een 1-0 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 37 minuten. H. Vanaken maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Club Brugge vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Club Brugge.

LIVE Club Brugge - Dynamo Kiev 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor S. Deli Club Brugge
37' Penalty Club Brugge Penalty H. Vanaken Club Brugge 1-0
39' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor E. Dennis Club Brugge
41' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor D. Garmash Dynamo Kyiv
44' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor T. Kedziora Dynamo Kyiv
46' Wissel Dynamo Kyiv Wissel G. Rodrigues voor A. Besiedin Dynamo Kyiv
46' Wissel Dynamo Kyiv Wissel V. Tsygankov voor O. Karavaev Dynamo Kyiv
63' Wissel Club Brugge Wissel S. Schrijvers voor E. Dennis Club Brugge
64' Wissel Dynamo Kyiv Wissel C. De Pena voor B. Verbic Dynamo Kyiv
68' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor G. Rodrigues Dynamo Kyiv
79' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor S. Sydorchuk Dynamo Kyiv
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Dynamo Kiev
Opstellingen Club Brugge - Dynamo Kiev
De opstellingen van Club Brugge en Dynamo Kiev zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Club Brugge gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Dynamo Kiev zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.