Nabeschouwing Crvena Zvezda - Kopenhagen (1-1) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 6 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Crvena Zvezda het dinsdag 6 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Kopenhagen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rajko Mitić in Beograd.

Via de Crvena Zvezda - Kopenhagen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crvena Zvezda - Kopenhagen (1-1)

De Champions League 2019/2020 wedstrijd tussen Crvena Zvezda en Kopenhagen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door M. Pavkov, waarmee Crvena Zvezda met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van J. Wind in de 84e minuut zorgde er even later voor dat FC Copenhagen weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Crvena Zvezda - Kopenhagen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crvena Zvezda - Kopenhagen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor Zeca FC Copenhagen
44' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt M. Pavkov met assist van M. Ivanic Crvena Zvezda 1-0
46' Wissel Crvena Zvezda Wissel R. Boakye voor M. Pavkov Crvena Zvezda
50' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Degenek Crvena Zvezda
64' Wissel FC Copenhagen Wissel P. Biel voor V. Fischer FC Copenhagen
65' Wissel Crvena Zvezda Wissel Jander voor M. Rodic Crvena Zvezda
69' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor R. Boakye Crvena Zvezda
72' Wissel FC Copenhagen Wissel P. Bengtsson voor B. Oviedo FC Copenhagen
76' Wissel Crvena Zvezda Wissel El Fardou Ben voor A. Vukanovic Crvena Zvezda
79' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Marin Crvena Zvezda
84' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor D. Jovancic Crvena Zvezda
84' Penalty FC Copenhagen Penalty J. Wind FC Copenhagen 1-1
88' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor El Fardou Ben Crvena Zvezda
88' Wissel FC Copenhagen Wissel K. Bartolec voor C. Holse FC Copenhagen
Video hoogtepunten en samenvatting Crvena Zvezda - Kopenhagen
Opstellingen Crvena Zvezda - Kopenhagen
De opstellingen van Crvena Zvezda en Kopenhagen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crvena Zvezda gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kopenhagen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Vladan Milojević
Coach Ståle Solbakken
Voorbeschouwing Crvena Zvezda - Kopenhagen

Crvena Zvezda en Kopenhagen spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Crvena Zvezda en Kopenhagen elkaar treffen in de Champions League.