Nabeschouwing Crvena Zvezda - Sūduva (2-1) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 16 juli 2019 - 20:45 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Crvena Zvezda het dinsdag 16 juli 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sūduva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rajko Mitić in Beograd.

Via de Crvena Zvezda - Sūduva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crvena Zvezda - Sūduva (2-1)

Het Champions League duel tussen Crvena Zvezda en Sūduva is onder leiding van scheidsrechter Adam Farkas geëindigd in een 2-1 overwinning voor Crvena Zvezda. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Crvena Zvezda kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van R. Boakye. Crvena Zvezda vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Marin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut moest Crvena Zvezda verder met een man minder nadat M. Gobeljic een rode kaart had gekregen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat M. Topcagic namens Sūduva in de 96e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Adam Farkas, waardoor Crvena Zvezda een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Crvena Zvezda - Sūduva 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crvena Zvezda - Sūduva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt R. Boakye met assist van El Fardou Ben Crvena Zvezda 1-0
29' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt M. Marin met assist van R. Boakye Crvena Zvezda 2-0
34' Gele kaart Sūduva Gele kaart voor M. Topcagic Sūduva
51' Wissel Sūduva Wissel J. Tadic voor S. Gotal Sūduva
58' Gele kaart Sūduva Gele kaart voor A. Zivanovic Sūduva
60' Rode kaart Crvena Zvezda Rode kaart voor M. Gobeljic Crvena Zvezda
63' Wissel Crvena Zvezda Wissel F. Stojkovic voor R. Boakye Crvena Zvezda
63' Wissel Sūduva Wissel I. Hladik voor V. Slavickas Sūduva
72' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor El Fardou Ben Crvena Zvezda
76' Wissel Sūduva Wissel T. Ricketts voor O. Verbickas Sūduva
81' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Rodic Crvena Zvezda
82' Wissel Crvena Zvezda Wissel A. Vukanovic voor M. Ivanic Crvena Zvezda
87' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Pavkov voor M. Marin Crvena Zvezda
91' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor N. Milunovic Crvena Zvezda
96' Doelpunt Sūduva Doelpunt M. Topcagic met assist van S. Kerla Sūduva 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Crvena Zvezda - Sūduva
Opstellingen Crvena Zvezda - Sūduva
De opstellingen van Crvena Zvezda en Sūduva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crvena Zvezda gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sūduva zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.