Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Rosenborg (2-0) || Champions League 2019/2020

Woensdag 21 augustus 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Dinamo Zagreb het woensdag 21 augustus 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Rosenborg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Rosenborg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Rosenborg (2-0)

Het Champions League duel tussen Dinamo Zagreb en Rosenborg is onder leiding van scheidsrechter Daniele Orsato geëindigd in een 2-0 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 8 minuten. B. Petkovic maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Dinamo Zagreb vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Dinamo Zagreb vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Orsic op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Dinamo Zagreb.

LIVE Dinamo Zagreb - Rosenborg 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Rosenborg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Penalty Dinamo Zagreb Penalty B. Petkovic Dinamo Zagreb 1-0
25' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor N. Moro Dinamo Zagreb
26' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor E. Hovland Rosenborg
28' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt M. Orsic Dinamo Zagreb 2-0
64' Wissel Dinamo Zagreb Wissel A. Gojak voor I. Hajrovic Dinamo Zagreb
75' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor P. Stojanovic Dinamo Zagreb
84' Wissel Rosenborg Wissel P. A. Helland voor B. Akintola Rosenborg
84' Wissel Dinamo Zagreb Wissel I. B. Atiemwen voor M. Orsic Dinamo Zagreb
87' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Gavranovic voor B. Petkovic Dinamo Zagreb
93' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor B. Meling Rosenborg
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - Rosenborg
Opstellingen Dinamo Zagreb - Rosenborg
De opstellingen van Dinamo Zagreb en Rosenborg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Zagreb gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Rosenborg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.