Nabeschouwing Ferencváros - Valletta (3-1) || Champions League 2019/2020

Woensdag 24 juli 2019 - 20:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Ferencváros het woensdag 24 juli 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Valletta. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Aréna in Budapest.

Via de Ferencváros - Valletta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ferencváros - Valletta (3-1)

Het Champions League duel tussen Ferencváros en Valletta is onder leiding van scheidsrechter Radu Petrescu geëindigd in een 3-1 overwinning voor Ferencváros. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van H. Bonello zette Ferencváros op een 1-0 voorsprong in de 19e minuut van de wedstrijd. Een penalty zorgde er later in de 36e minuut voor dat Ferencváros via D. Lanzafame op 2-0 kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Ferencváros, waarmee D. Lanzafame zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 85 minuten deed Yuri iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Valletta werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Valletta echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen. In de 94e minuut werd S. Borg van Valletta met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Valletta met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Ferencváros.

LIVE Ferencváros - Valletta 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ferencváros - Valletta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Valletta Gele kaart voor J. Borg Valletta
19' Eigen doelpunt Ferencváros Eigen doelpunt H. Bonello Ferencváros 1-0
35' Gele kaart Valletta Gele kaart voor N. Pulis Valletta
36' Penalty Ferencváros Penalty D. Lanzafame Ferencváros 2-0
38' Gele kaart Valletta Gele kaart voor K. Tulimieri Valletta
52' Gele kaart Valletta Gele kaart voor J. Zerafa Valletta
57' Wissel Valletta Wissel S. Dimech voor N. Pulis Valletta
59' Doelpunt Ferencváros Doelpunt D. Lanzafame met assist van O. Zubkov Ferencváros 3-0
66' Wissel Ferencváros Wissel L. Bole voor T. Nguen Ferencváros
66' Wissel Ferencváros Wissel N. Signevich voor D. Lanzafame Ferencváros
70' Wissel Valletta Wissel Yuri voor Packer Valletta
82' Wissel Ferencváros Wissel D. Siger voor M. Skvarka Ferencváros
82' Wissel Valletta Wissel M. Picciolo voor K. Nwoko Valletta
85' Doelpunt Valletta Doelpunt Yuri met assist van M. Fontanella Valletta 3-1
94' Rode kaart Valletta Rode kaart voor S. Borg Valletta
Video hoogtepunten en samenvatting Ferencváros - Valletta
Opstellingen Ferencváros - Valletta
De opstellingen van Ferencváros en Valletta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ferencváros gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Valletta zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.