Nabeschouwing Galatasaray - Real Madrid (0-1) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 22 oktober 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Galatasaray het dinsdag 22 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in NEF Stadyumu in İstanbul.

Via de Galatasaray - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Real Madrid (0-1)

Het Champions League duel tussen Galatasaray en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Daniele Orsato geëindigd in een 0-1 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door T. Kroos, waarmee Real Madrid met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Real Madrid dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Real Madrid.

LIVE Galatasaray - Real Madrid 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Real Madrid Doelpunt T. Kroos met assist van E. Hazard Real Madrid 0-1
46' Wissel Galatasaray Wissel S. Feghouli voor R. Donk Galatasaray
46' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor J. Seri Galatasaray
67' Wissel Galatasaray Wissel O. Bayram voor Y. Belhanda Galatasaray
68' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor S. NZonzi Galatasaray
77' Wissel Galatasaray Wissel E. Mor voor J. Seri Galatasaray
79' Wissel Real Madrid Wissel Junior Vinicius voor E. Hazard Real Madrid
79' Wissel Real Madrid Wissel J. Rodriguez voor F. Valverde Real Madrid
82' Wissel Real Madrid Wissel L. Jovic voor Rodrygo Real Madrid
91' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor T. Kroos Real Madrid
92' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor T. Courtois Real Madrid
93' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Marcao Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Real Madrid
Opstellingen Galatasaray - Real Madrid
De opstellingen van Galatasaray en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Galatasaray - Real Madrid

Galatasaray en Real Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Real Madrid in de Champions League vond plaats op 27 november 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 3 keer wist de ploeg van Galatasaray te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Galatasaray. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Galatasaray 1
Winst Real Madrid 3
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Galatasaray op een 3e positie staat, terwijl we Real Madrid terugvinden op de 4e plaats.