Nabeschouwing Genk - Liverpool (1-4) || Champions League 2019/2020

Woensdag 23 oktober 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Genk het woensdag 23 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Luminus Arena in Genk.

Via de Genk - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - Liverpool (1-4)

Het Champions League duel tussen Genk en Liverpool is onder leiding van scheidsrechter Slavko Vinčić geëindigd in een 1-4 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Liverpool kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van A. Oxlade-Chamberlain. Liverpool vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Oxlade-Chamberlain op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut volgde een derde treffer van Liverpool, waarmee S. Mane zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Liverpool geen gas terug, waardoor in de 87e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van M. Salah. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 88e minuut wist S. Odey namens Genk de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Slavko Vinčić bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Liverpool.

LIVE Genk - Liverpool 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Liverpool Doelpunt A. Oxlade-Chamberlain met assist van Fabinho Liverpool 0-1
57' Doelpunt Liverpool Doelpunt A. Oxlade-Chamberlain met assist van R. Firmino Liverpool 0-2
63' Wissel Liverpool Wissel J. Gomez voor A. Robertson Liverpool
66' Wissel Genk Wissel D. Ndongala voor T. Bongonda Genk
70' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor J. Gomez Liverpool
73' Wissel Liverpool Wissel G. Wijnaldum voor A. Oxlade-Chamberlain Liverpool
77' Doelpunt Liverpool Doelpunt S. Mane met assist van M. Salah Liverpool 0-3
80' Wissel Liverpool Wissel D. Origi voor R. Firmino Liverpool
81' Wissel Genk Wissel S. Odey voor P. Onuachu Genk
84' Gele kaart Genk Gele kaart voor S. Odey Genk
87' Doelpunt Liverpool Doelpunt M. Salah met assist van S. Mane Liverpool 0-4
87' Wissel Genk Wissel I. Hagi voor J. Ito Genk
88' Doelpunt Genk Doelpunt S. Odey met assist van D. Ndongala Genk 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Genk - Liverpool
Opstellingen Genk - Liverpool
De opstellingen van Genk en Liverpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genk gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Liverpool zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Genk - Liverpool

Genk en Liverpool spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Slavko Vinčić en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Genk en Liverpool elkaar treffen in de Champions League.

Winst Genk 0
Winst Liverpool 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Genk op een 4e positie staat, terwijl we Liverpool terugvinden op de 3e plaats.