Nabeschouwing Genk - Salzburg (1-4) || Champions League

Woensdag 27 november 2019 - 21:00 uur

In de Champions League neemt Genk het woensdag 27 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Luminus Arena in Genk.

Via de Genk - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - Salzburg (1-4)

Het Champions League duel tussen Genk en Salzburg is onder leiding van scheidsrechter Mattias Gestranius geëindigd in een 1-4 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door P. Daka, waarmee Salzburg met 0-1 de leiding nam. Salzburg vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Minamino op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut volgde een derde treffer van Salzburg, waarmee Hwang Hee-Chan zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 85 minuten deed M. Samata iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Genk werd verkleind tot 1-3. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 87e minuut wist E. B. Haaland namens Salzburg de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mattias Gestranius bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Salzburg.

Wedstrijdstatistieken Genk - Salzburg
Goals
1
4
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
12
19
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
123
119
Gevaarlijke aanvallen
47
54
Passes
391
429
Overtredingen
10
17
Buitenspel
1
2
Corners
7
8
Wissels
3
3
LIVE Genk - Salzburg 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Z. Junuzovic Salzburg
43' Doelpunt Salzburg Doelpunt P. Daka met assist van D. Szoboszlai Salzburg 0-1
45' Doelpunt Salzburg Doelpunt T. Minamino met assist van E. Mwepu Salzburg 0-2
46' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor R. Kristensen Salzburg
59' Wissel Genk Wissel P. Onuachu voor P. Hrosovsky Genk
62' Wissel Salzburg Wissel E. B. Haaland voor P. Daka Salzburg
65' Wissel Genk Wissel T. Bongonda voor J. Paintsil Genk
69' Doelpunt Salzburg Doelpunt Hwang Hee-Chan met assist van E. B. Haaland Salzburg 0-3
74' Gele kaart Genk Gele kaart voor M. Samata Genk
79' Wissel Genk Wissel I. Hagi voor J. Ito Genk
80' Wissel Salzburg Wissel M. Okugawa voor D. Szoboszlai Salzburg
85' Doelpunt Genk Doelpunt M. Samata Genk 1-3
87' Doelpunt Salzburg Doelpunt E. B. Haaland met assist van E. Mwepu Salzburg 1-4
89' Wissel Salzburg Wissel A. Vallci voor T. Minamino Salzburg
Opstellingen Genk - Salzburg
De opstellingen van Genk en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genk gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Jesse Marsch
Wissels Salzburg
# Speler Pos.
23 Philipp Köhn K
15 André Ramalho Silva V
5 Albert Vallci V
37 Masaya Okugawa M
4 Majeed Ashimeru M
30 Erling Håland A
11 Smail Prevljak A
Voorbeschouwing Genk - Salzburg

Genk en Salzburg spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mattias Gestranius en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Genk en Salzburg elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Genk 0
Winst Salzburg 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Genk op een 4e positie staat, terwijl we Salzburg terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Genk - Salzburg Opstelling Genk Opstelling Salzburg Live Genk - Salzburg Live Genk - Salzburg kijken Genk - Salzburg kijken Live Genk - Salzburg stream Genk - Salzburg Fox Sports Nabeschouwing Genk - Salzburg Uitslag Genk - Salzburg Statistieken Genk - Salzburg Champions League 2019/2020 Genk - Salzburg wedden Genk - Salzburg gokken Genk - Salzburg Unibet