Nabeschouwing HJK - HB (3-0) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 9 juli 2019 - 18:00 uur

HJK - HB

In de Champions League 2019/2020 neemt HJK het dinsdag 9 juli 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen HB. De wedstrijd wordt gespeeld in Bolt Arena in Helsinki.

Via de HJK - HB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HJK - HB (3-0)

Het Champions League duel tussen HJK en HB is onder leiding van scheidsrechter Giorgi Kruashvili geëindigd in een 3-0 overwinning voor HJK. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door L. Lappalainen, waarmee HJK met 1-0 de leiding nam. In de 31e minuut kreeg F. Obilor van HJK voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor HJK de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 42e werd de voorsprong voor HJK verdubbeld dankzij een doelpunt van D. OShaughnessy.

In de 66e minuut volgde een derde treffer van HJK, waarmee L. Lappalainen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Giorgi Kruashvili, waardoor HJK een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE HJK - HB 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HJK - HB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart HJK Gele kaart voor F. Obilor HJK
21' Doelpunt HJK Doelpunt L. Lappalainen met assist van K. Kairinen HJK 1-0
31' Tweede gele kaart HJK Tweede gele kaart voor F. Obilor HJK
34' Wissel HJK Wissel H. Toivomaki voor S. Vaananen HJK
41' Gele kaart HB Gele kaart voor M. Egilsson HB
42' Doelpunt HJK Doelpunt D. OShaughnessy met assist van E. Mensah HJK 2-0
46' Wissel HB Wissel S. Pingel voor A. Olsen HB
61' Gele kaart HB Gele kaart voor D. Soylu HB
66' Doelpunt HJK Doelpunt L. Lappalainen HJK 3-0
78' Wissel HJK Wissel E. Vertainen voor E. Mensah HJK
82' Wissel HB Wissel B. Hlodversson voor D. Soylu HB
82' Wissel HB Wissel D. Johansen voor B. Wardum HB
86' Gele kaart HB Gele kaart voor J. Davidsen HB
89' Wissel HJK Wissel A. Pelvas voor L. Lappalainen HJK
Video hoogtepunten en samenvatting HJK - HB
Opstellingen HJK - HB
De opstellingen van HJK en HB zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat HJK gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en HB zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.