Nabeschouwing Inter Milan - Borussia Dortmund (2-0) || Champions League 2019/2020

Woensdag 23 oktober 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Inter Milan het woensdag 23 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Borussia Dortmund. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Inter Milan - Borussia Dortmund live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Borussia Dortmund (2-0)

Het Champions League duel tussen Inter Milan en Borussia Dortmund is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 2-0 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door L. Martinez, waarmee Inter met 1-0 de leiding nam. Inter kreeg via L. Martinez in de 83e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Anthony Taylor de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Inter via een goal van A. Candreva in de 89e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Inter Milan.

LIVE Inter Milan - Borussia Dortmund 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Borussia Dortmund teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Inter Doelpunt L. Martinez met assist van S. de Vrij Inter 1-0
44' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Brozovic Inter
56' Gele kaart Inter Gele kaart voor N. Barella Inter
62' Wissel Inter Wissel S. Esposito voor R. Lukaku Inter
65' Wissel Borussia Dortmund Wissel M. Dahoud voor T. Delaney Borussia Dortmund
74' Wissel Borussia Dortmund Wissel J. Bruun Larsen voor M. Akanji Borussia Dortmund
78' Gele kaart Inter Gele kaart voor D. Godin Inter
79' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor J. Weigl Borussia Dortmund
80' Wissel Inter Wissel C. Biraghi voor K. Asamoah Inter
83' Penalty gemist Inter Penalty gemist L. Martinez Inter
84' Wissel Borussia Dortmund Wissel R. Guerreiro voor T. Hazard Borussia Dortmund
87' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor M. Hummels Borussia Dortmund
89' Doelpunt Inter Doelpunt A. Candreva met assist van M. Brozovic Inter 2-0
90' Gele kaart Inter Gele kaart voor A. Candreva Inter
91' Wissel Inter Wissel B. Valero voor L. Martinez Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Borussia Dortmund
Opstellingen Inter Milan - Borussia Dortmund
De opstellingen van Inter Milan en Borussia Dortmund zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Borussia Dortmund zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.