Nabeschouwing KF Feronikeli - The New Saints (0-1) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 16 juli 2019 - 20:45 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt KF Feronikeli het dinsdag 16 juli 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen The New Saints. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadiumi Fadil Vokrri in Pristina.

Via de KF Feronikeli - The New Saints live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KF Feronikeli - The New Saints (0-1)

Het Champions League duel tussen KF Feronikeli en The New Saints is onder leiding van scheidsrechter Espen Eskås geëindigd in een 0-1 overwinning voor The New Saints. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door D. Ebbe, waarmee The New Saints met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor The New Saints uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE KF Feronikeli - The New Saints 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KF Feronikeli - The New Saints teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor A. Edwards The New Saints
52' Gele kaart KF Feronikeli Gele kaart voor B. Bojku KF Feronikeli
62' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor J. Routledge The New Saints
64' Wissel KF Feronikeli Wissel J. Topalli voor M. Zeka KF Feronikeli
65' Wissel The New Saints Wissel D. Ebbe voor A. Cieslewicz The New Saints
67' Doelpunt The New Saints Doelpunt D. Ebbe met assist van S. Spender The New Saints 0-1
72' Wissel KF Feronikeli Wissel Carioca Jean voor M. Hoti KF Feronikeli
80' Wissel The New Saints Wissel J. Nembhard voor G. Draper The New Saints
82' Wissel KF Feronikeli Wissel A. Malaj voor B. Bojku KF Feronikeli
84' Gele kaart KF Feronikeli Gele kaart voor Y. Hoxha KF Feronikeli
91' Gele kaart KF Feronikeli Gele kaart voor A. Fazliu KF Feronikeli
92' Gele kaart KF Feronikeli Gele kaart voor A. Malaj KF Feronikeli
94' Gele kaart KF Feronikeli Gele kaart voor L. Lladrovci KF Feronikeli
Video hoogtepunten en samenvatting KF Feronikeli - The New Saints
Opstellingen KF Feronikeli - The New Saints
De opstellingen van KF Feronikeli en The New Saints zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KF Feronikeli gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en The New Saints zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.