Nabeschouwing Krasnodar - Olympiakos Piraeus (1-2) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 27 augustus 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Krasnodar het dinsdag 27 augustus 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Olympiakos Piraeus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Olympiakos Piraeus (1-2)

Het Champions League duel tussen Krasnodar en Olympiakos Piraeus is onder leiding van scheidsrechter Damir Skomina geëindigd in een 1-2 overwinning voor Olympiakos Piraeus. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door D. Utkin, waarmee Krasnodar met 1-0 de leiding nam. Olympiakos Piraeus kwam in de 11e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Y. El Arabi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette Y. El Arabi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Olympiakos Piraeus de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Damir Skomina, waardoor Olympiakos Piraeus een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Krasnodar - Olympiakos Piraeus 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Olympiakos Piraeus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Krasnodar Doelpunt D. Utkin met assist van M. Wanderson Krasnodar 1-0
11' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Y. El Arabi Olympiakos Piraeus 1-1
25' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor D. Stotsky Krasnodar
32' Wissel Krasnodar Wissel Y. Namli voor M. Suleymanov Krasnodar
48' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Y. El Arabi met assist van M. Valbuena Olympiakos Piraeus 1-2
56' Wissel Krasnodar Wissel D. Skopintsev voor S. Petrov Krasnodar
65' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel P. Cisse voor R. Semedo Olympiakos Piraeus
67' Wissel Krasnodar Wissel I. Ignatjev voor D. Utkin Krasnodar
70' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Y. Namli Krasnodar
73' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel A. Soudani El voor Y. El Arabi Olympiakos Piraeus
75' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor K. Olsson Krasnodar
76' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor U. Spajic Krasnodar
83' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel M. Camara voor D. Podence Olympiakos Piraeus
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Olympiakos Piraeus
Opstellingen Krasnodar - Olympiakos Piraeus
De opstellingen van Krasnodar en Olympiakos Piraeus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Olympiakos Piraeus zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.