Nabeschouwing LASK Linz - Basel (3-1) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 13 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt LASK Linz het dinsdag 13 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Basel. De wedstrijd wordt gespeeld in Linzer Stadion in Linz.

Via de LASK Linz - Basel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LASK Linz - Basel (3-1)

Het Champions League duel tussen LASK Linz en Basel is onder leiding van scheidsrechter Əliyar Ağayev geëindigd in een 3-1 overwinning voor LASK Linz. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door R. Ranftl, waarmee LASK Linz met 1-0 de leiding nam. Basel kwam in de 80e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Ademi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 89e minuut zette T. Goiginger zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee LASK Linz de leiding in de wedstrijd nam.

Na 94 minuten werd de voorsprong voor LASK Linz vergroot nadat M. Raguz de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor LASK Linz.

LIVE LASK Linz - Basel 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LASK Linz - Basel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

52' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor R. Ranftl LASK Linz
55' Wissel Basel Wissel K. Bua voor L. Zuffi Basel
59' Doelpunt LASK Linz Doelpunt R. Ranftl LASK Linz 1-0
64' Wissel Basel Wissel S. Campo voor N. Okafor Basel
64' Gele kaart Basel Gele kaart voor V. Stocker Basel
76' Wissel LASK Linz Wissel D. Frieser voor S. Tetteh LASK Linz
80' Doelpunt Basel Doelpunt K. Ademi met assist van V. Stocker Basel 1-1
86' Wissel Basel Wissel A. Pululu voor E. Balanta Basel
87' Wissel LASK Linz Wissel M. Raguz voor J. Klauss LASK Linz
89' Doelpunt LASK Linz Doelpunt T. Goiginger met assist van P. Michorl LASK Linz 2-1
94' Doelpunt LASK Linz Doelpunt M. Raguz met assist van D. Frieser LASK Linz 3-1
94' Wissel LASK Linz Wissel T. Sabitzer voor T. Goiginger LASK Linz
Video hoogtepunten en samenvatting LASK Linz - Basel
Opstellingen LASK Linz - Basel
De opstellingen van LASK Linz en Basel zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat LASK Linz gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Basel zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.