Nabeschouwing Lille - Ajax (0-2) || Champions League 2019/2020

Woensdag 27 november 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Lille het woensdag 27 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Ajax (0-2)

Het Champions League duel tussen Lille en Ajax is onder leiding van scheidsrechter Felix Brych geëindigd in een 0-2 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Ajax kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van H. Ziyech. Ajax vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Q. Promes op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Ajax.

LIVE Lille - Ajax 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Ajax Doelpunt H. Ziyech met assist van D. Tadic Ajax 0-1
27' Gele kaart Ajax Gele kaart voor N. Mazraoui Ajax
29' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor R. Mandava LOSC Lille
37' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor V. Osimhen LOSC Lille
47' Wissel Ajax Wissel N. Lang voor Z. Labyad Ajax
46' Wissel Ajax Wissel E. Alvarez voor N. Mazraoui Ajax
59' Doelpunt Ajax Doelpunt Q. Promes met assist van H. Ziyech Ajax 0-2
72' Wissel LOSC Lille Wissel Luiz Araujo voor J. Bamba LOSC Lille
77' Wissel LOSC Lille Wissel R. Sanches voor B. Andre LOSC Lille
82' Wissel LOSC Lille Wissel L. Remy voor Y. Yazici LOSC Lille
85' Wissel Ajax Wissel S. de Jong voor H. Ziyech Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Ajax
Opstellingen Lille - Ajax
De opstellingen van Lille en Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ajax zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lille - Ajax

Lille en Ajax spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Brych en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lille en Ajax in de Champions League vond plaats op 17 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ajax. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Ajax favoriet. 1 keer wist de ploeg van Lille te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lille. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lille 0
Winst Ajax 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lille op een 4e positie staat, terwijl we Ajax terugvinden op de 1e plaats.