Nabeschouwing Liverpool - Atlético Madrid (2-3) (na verlenging) || Champions League 2019/2020

Woensdag 11 maart 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Liverpool het woensdag 11 maart 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Anfield in Liverpool.

Via de Liverpool - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liverpool - Atlético Madrid (2-3) (na verlenging)

Het Champions League duel tussen Liverpool en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 2-3 overwinning voor Atlético Madrid. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Atlético Madrid dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door G. Wijnaldum, waarmee Liverpool met 1-0 de leiding nam. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-0 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Laat in de wedstrijd wist Liverpool opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het R. Firmino die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Liverpool. In de 97e minuut wist Atlético Madrid de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Llorente.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen M. Llorente in de 106e minuut de 2-2 maakte namens Atlético Madrid. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Atlético Madrid dat in de 121e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Morata de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Danny Desmond Makkelie af en was het Atlético Madrid die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-3 overwinning.

LIVE Liverpool - Atlético Madrid 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liverpool - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt Liverpool Doelpunt G. Wijnaldum met assist van A. Oxlade-Chamberlain Liverpool 1-0
56' Wissel Atlético Madrid Wissel M. Llorente voor D. Costa Atlético Madrid
82' Wissel Liverpool Wissel J. Milner voor A. Oxlade-Chamberlain Liverpool
91' Wissel Atlético Madrid Wissel S. Vrsaljko voor K. Trippier Atlético Madrid
94' Doelpunt Liverpool Doelpunt R. Firmino Liverpool 2-0
97' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt M. Llorente met assist van Joao Felix Atlético Madrid 2-1
103' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Morata voor Joao Felix Atlético Madrid
106' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt M. Llorente met assist van A. Morata Atlético Madrid 2-2
106' Wissel Liverpool Wissel Fabinho voor J. Henderson Liverpool
106' Wissel Liverpool Wissel D. Origi voor G. Wijnaldum Liverpool
106' Wissel Atlético Madrid Wissel J. Gimenez voor A. Correa Atlético Madrid
113' Wissel Liverpool Wissel T. Minamino voor R. Firmino Liverpool
119' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor T. Alexander-Arnold Liverpool
119' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Morata Atlético Madrid
120' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Saul Atlético Madrid
121' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Morata met assist van M. Llorente Atlético Madrid 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Liverpool - Atlético Madrid
Opstellingen Liverpool - Atlético Madrid
De opstellingen van Liverpool en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Liverpool gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Liverpool - Atlético Madrid

Liverpool en Atlético Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Liverpool en Atlético Madrid in de Champions League vond plaats op 18 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 1 keer wist de ploeg van Liverpool te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Liverpool. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.