Nabeschouwing Maribor - Valur (2-0) || Champions League

Woensdag 17 juli 2019 - 20:15 uur

In de Champions League neemt Maribor het woensdag 17 juli 2019 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Valur. De wedstrijd wordt gespeeld in Ljudski vrt in Maribor.

Via de Maribor - Valur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maribor - Valur (2-0)

Het Champions League duel tussen Maribor en Valur is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 2-0 overwinning voor Maribor. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door R. Kronaveter, waarmee Maribor met 1-0 de leiding nam. Maribor vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Tavares op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Maribor.

Wedstrijdstatistieken Maribor - Valur
Goals
2
0
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
21
5
Schoten op doel
7
1
Aanvallen
144
100
Gevaarlijke aanvallen
78
41
Corners
6
4
Wissels
3
3
LIVE Maribor - Valur 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maribor - Valur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Maribor Doelpunt R. Kronaveter met assist van D. Hotic Maribor 1-0
19' Wissel Valur Wissel L. Petry voor H. Sigurdsson Valur
32' Doelpunt Maribor Doelpunt M. Tavares met assist van A. Kotnik Maribor 2-0
41' Gele kaart Valur Gele kaart voor A. Adolphsson Valur
57' Wissel Maribor Wissel J. Mesanovic voor A. Kotnik Maribor
58' Wissel Maribor Wissel R. Vancas voor R. Kronaveter Maribor
62' Wissel Valur Wissel B. Ingason voor A. Adolphsson Valur
73' Gele kaart Valur Gele kaart voor E. Sigurbjornsson Valur
73' Wissel Maribor Wissel M. Kramaric voor B. Vrhovec Maribor
77' Wissel Valur Wissel S. Hedlund voor K. Sigurdsson Valur
87' Gele kaart Maribor Gele kaart voor R. Vancas Maribor
Opstellingen Maribor - Valur
De opstellingen van Maribor en Valur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Maribor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Valur zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Darko Milanič
Voorbeschouwing Maribor - Valur

Maribor en Valur spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Maribor en Valur elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Maribor 0
Winst Valur 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is onweer.

Tags
Maribor - Valur Opstelling Maribor Opstelling Valur Live Maribor - Valur Live Maribor - Valur kijken Maribor - Valur kijken Live Maribor - Valur stream Maribor - Valur Fox Sports Nabeschouwing Maribor - Valur Uitslag Maribor - Valur Statistieken Maribor - Valur Champions League 2019/2020 Maribor - Valur wedden Maribor - Valur gokken Maribor - Valur Unibet