Nabeschouwing Napoli - Barcelona (1-1) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 25 februari 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Napoli het dinsdag 25 februari 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Napoli.

Via de Napoli - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Barcelona (1-1)

De Champions League 2019/2020 wedstrijd tussen Napoli en Barcelona geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door D. Mertens, waarmee Napoli met 1-0 de leiding nam. FC Barcelona kwam na 57 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Griezmann, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 89e minuut kreeg A. Vidal van FC Barcelona voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en FC Barcelona de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Napoli - Barcelona 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Napoli Doelpunt D. Mertens met assist van P. Zielinski Napoli 1-0
49' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor S. Busquets FC Barcelona
54' Wissel Napoli Wissel A. Milik voor D. Mertens Napoli
56' Wissel FC Barcelona Wissel Arthur voor I. Rakitic FC Barcelona
57' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt A. Griezmann met assist van N. Semedo FC Barcelona 1-1
61' Gele kaart Napoli Gele kaart voor L. Insigne Napoli
66' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Messi FC Barcelona
74' Wissel Napoli Wissel M. Politano voor J. Callejon Napoli
80' Wissel Napoli Wissel Allan voor D. Demme Napoli
83' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor A. Griezmann FC Barcelona
87' Wissel FC Barcelona Wissel A. Fati voor A. Griezmann FC Barcelona
89' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor A. Vidal FC Barcelona
89' Tweede gele kaart FC Barcelona Tweede gele kaart voor A. Vidal FC Barcelona
89' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Rui Napoli
93' Wissel FC Barcelona Wissel C. Lenglet voor G. Pique FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Barcelona
Opstellingen Napoli - Barcelona
De opstellingen van Napoli en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.