Nabeschouwing Napoli - Genk (4-0) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 10 december 2019 - 18:55 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Napoli het dinsdag 10 december 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Napoli.

Via de Napoli - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Genk (4-0)

Het Champions League duel tussen Napoli en Genk is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 4-0 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Napoli kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van A. Milik. Napoli vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Milik op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Napoli vervolgens op 3-0. Het was A. Milik die vanaf 11 meter wist te scoren in de 38e minuut.

D. Mertens zette Napoli even later op 4-0 nadat hij een door scheidsrechter Cüneyt Çakιr toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Napoli.

Wedstrijdstatistieken Napoli - Genk
4
0
LIVE Napoli - Genk 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Napoli Doelpunt A. Milik Napoli 1-0
26' Doelpunt Napoli Doelpunt A. Milik met assist van G. Di Lorenzo Napoli 2-0
37' Gele kaart Genk Gele kaart voor M. Vandevoordt Genk
38' Penalty Napoli Penalty A. Milik Napoli 3-0
63' Wissel Genk Wissel T. Bongonda voor M. Samata Genk
72' Wissel Napoli Wissel G. Gaetano voor P. Zielinski Napoli
72' Wissel Genk Wissel I. Hagi voor J. Ito Genk
74' Gele kaart Genk Gele kaart voor C. De Norre Genk
75' Penalty Napoli Penalty D. Mertens Napoli 4-0
78' Wissel Napoli Wissel H. Lozano voor A. Milik Napoli
79' Wissel Napoli Wissel F. Llorente voor J. Callejon Napoli
80' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Rui Napoli
82' Wissel Genk Wissel N. Borges voor C. De Norre Genk
87' Gele kaart Napoli Gele kaart voor K. Koulibaly Napoli
89' Gele kaart Genk Gele kaart voor J. Paintsil Genk
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Genk
Opstellingen Napoli - Genk

Voorbeschouwing Napoli - Genk

Napoli en Genk spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Genk in de Champions League vond plaats op 2 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Napoli 0
Winst Genk 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Napoli op een 2e positie staat, terwijl we Genk terugvinden op de 4e plaats.