Nabeschouwing Napoli - Salzburg (1-1) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 5 november 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Napoli het dinsdag 5 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Napoli.

Via de Napoli - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Salzburg (1-1)

De Champions League 2019/2020 wedstrijd tussen Napoli en Salzburg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 11 minuten. E. B. Haaland maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Salzburg vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Napoli kwam na 44 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van H. Lozano, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Napoli - Salzburg 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor J. Onguene Salzburg
11' Penalty Salzburg Penalty E. B. Haaland Salzburg 0-1
27' Gele kaart Napoli Gele kaart voor P. Zielinski Napoli
37' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor M. Pongracic Salzburg
44' Doelpunt Napoli Doelpunt H. Lozano met assist van L. Insigne Napoli 1-1
46' Wissel Salzburg Wissel E. Mwepu voor M. Pongracic Salzburg
46' Wissel Napoli Wissel S. Luperto voor M. Rui Napoli
61' Wissel Salzburg Wissel M. Ashimeru voor T. Minamino Salzburg
73' Wissel Napoli Wissel A. Milik voor D. Mertens Napoli
75' Wissel Salzburg Wissel P. Daka voor E. B. Haaland Salzburg
86' Wissel Napoli Wissel F. Llorente voor H. Lozano Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Salzburg
Opstellingen Napoli - Salzburg
De opstellingen van Napoli en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Salzburg zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Napoli - Salzburg

Napoli en Salzburg spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Szymon Marciniak en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Salzburg in de Champions League vond plaats op 23 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Napoli favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Salzburg slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Napoli 1
Winst Salzburg 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Napoli op een 1e positie staat, terwijl we Salzburg terugvinden op de 3e plaats.