Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Bayern München (2-3) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 22 oktober 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Olympiakos Piraeus het dinsdag 22 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Georgios Karaiskáki in Piraeus.

Via de Olympiakos Piraeus - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Bayern München (2-3)

Het Champions League duel tussen Olympiakos Piraeus en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 2-3 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Y. El Arabi, waarmee Olympiakos Piraeus met 1-0 de leiding nam. FC Bayern München kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Lewandowski, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut zette R. Lewandowski zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Bayern München de leiding in de wedstrijd nam.

Na 75 minuten werd de voorsprong voor FC Bayern München vergroot nadat C. Tolisso de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Olympiakos Piraeus dat in de 79e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Guilherme de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Danny Desmond Makkelie en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Bayern München.

LIVE Olympiakos Piraeus - Bayern München 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Y. El Arabi met assist van K. Tsimikas Olympiakos Piraeus 1-0
34' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van T. Muller FC Bayern München 1-1
46' Wissel FC Bayern München Wissel C. Tolisso voor J. Martinez FC Bayern München
50' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor T. Alcantara FC Bayern München
59' Wissel FC Bayern München Wissel J. Boateng voor L. Hernandez FC Bayern München
62' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van T. Muller FC Bayern München 1-2
69' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel M. Lovera voor A. Bouchalakis Olympiakos Piraeus
71' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor M. Neuer FC Bayern München
73' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor R. Semedo Olympiakos Piraeus
75' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt C. Tolisso FC Bayern München 1-3
78' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Guerrero voor G. Masouras Olympiakos Piraeus
79' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Guilherme Olympiakos Piraeus 2-3
86' Wissel FC Bayern München Wissel I. Perisic voor T. Muller FC Bayern München
88' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel L. Randjelovic voor M. Camara Olympiakos Piraeus
89' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Y. El Arabi Olympiakos Piraeus
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Bayern München
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Bayern München
De opstellingen van Olympiakos Piraeus en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympiakos Piraeus gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Bayern München zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.