Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Crvena Zvezda (1-0) || Champions League 2019/2020

Woensdag 11 december 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Olympiakos Piraeus het woensdag 11 december 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Crvena Zvezda.

Via de Olympiakos Piraeus - Crvena Zvezda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Crvena Zvezda (1-0)

Het Champions League duel tussen Olympiakos Piraeus en Crvena Zvezda is onder leiding van scheidsrechter Daniele Orsato geëindigd in een 1-0 overwinning voor Olympiakos Piraeus. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 43e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Tomane van Crvena Zvezda via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Een penalty zorgde er later in de 87e minuut voor dat Olympiakos Piraeus via Y. El Arabi op 1-0 kwam te staan.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniele Orsato, waardoor Olympiakos Piraeus de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Olympiakos Piraeus - Crvena Zvezda
1
0
LIVE Olympiakos Piraeus - Crvena Zvezda 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Crvena Zvezda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor M. Camara Olympiakos Piraeus
42' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Guilherme Olympiakos Piraeus
43' Penalty gemist Crvena Zvezda Penalty gemist Tomane Crvena Zvezda
45' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor D. Podence Olympiakos Piraeus
58' Wissel Crvena Zvezda Wissel R. van La Parra voor Tomane Crvena Zvezda
59' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Rodic Crvena Zvezda
61' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Guerrero voor M. Camara Olympiakos Piraeus
65' Wissel Crvena Zvezda Wissel R. Boakye voor A. Vukanovic Crvena Zvezda
70' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Degenek Crvena Zvezda
70' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel M. Lovera voor G. Masouras Olympiakos Piraeus
81' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Borjan Crvena Zvezda
82' Wissel Crvena Zvezda Wissel Jander voor M. Rodic Crvena Zvezda
86' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor Jander Crvena Zvezda
87' Penalty Olympiakos Piraeus Penalty Y. El Arabi Olympiakos Piraeus 1-0
90' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Y. Benzia voor Y. El Arabi Olympiakos Piraeus
93' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Guerrero Olympiakos Piraeus
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Crvena Zvezda
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Crvena Zvezda

Voorbeschouwing Olympiakos Piraeus - Crvena Zvezda

Olympiakos Piraeus en Crvena Zvezda spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olympiakos Piraeus en Crvena Zvezda in de Champions League vond plaats op 1 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Crvena Zvezda. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Crvena Zvezda favoriet. 1 keer wist de ploeg van Olympiakos Piraeus te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Olympiakos Piraeus. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Olympiakos Piraeus 0
Winst Crvena Zvezda 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olympiakos Piraeus op een 4e positie staat, terwijl we Crvena Zvezda terugvinden op de 3e plaats.