Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Krasnodar (4-0) || Champions League 2019/2020

Woensdag 21 augustus 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Olympiakos Piraeus het woensdag 21 augustus 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Georgios Karaiskáki in Piraeus.

Via de Olympiakos Piraeus - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Krasnodar (4-0)

Het Champions League duel tussen Olympiakos Piraeus en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 4-0 overwinning voor Olympiakos Piraeus. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Guerrero, waarmee Olympiakos Piraeus met 1-0 de leiding nam. Olympiakos Piraeus vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Randjelovic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat L. Randjelovic namens Olympiakos Piraeus het doel wist te vinden in de 85e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Olympiakos Piraeus in de 89e minuut, nadat D. Podence de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Olympiakos Piraeus.

LIVE Olympiakos Piraeus - Krasnodar 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Wissel Krasnodar Wissel K. Olsson voor R. Cabella Krasnodar
30' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Guerrero met assist van G. Masouras Olympiakos Piraeus 1-0
58' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor Y. Namli Krasnodar
69' Wissel Krasnodar Wissel I. Ignatjev voor M. Berg Krasnodar
75' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel L. Randjelovic voor G. Masouras Olympiakos Piraeus
78' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt L. Randjelovic met assist van M. Valbuena Olympiakos Piraeus 2-0
85' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt L. Randjelovic met assist van D. Podence Olympiakos Piraeus 3-0
86' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor L. Randjelovic Olympiakos Piraeus
87' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel M. Camara voor M. Valbuena Olympiakos Piraeus
89' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt D. Podence met assist van A. Bouchalakis Olympiakos Piraeus 4-0
92' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel V. Torosidis voor D. Podence Olympiakos Piraeus
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Krasnodar
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Krasnodar
De opstellingen van Olympiakos Piraeus en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympiakos Piraeus gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.