Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Tottenham Hotspur (2-2) || Champions League 2019/2020

Woensdag 18 september 2019 - 18:55 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Olympiakos Piraeus het woensdag 18 september 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Georgios Karaiskáki in Piraeus.

Via de Olympiakos Piraeus - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Tottenham Hotspur (2-2)

De Champions League 2019/2020 wedstrijd tussen Olympiakos Piraeus en Tottenham Hotspur geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 26 minuten. H. Kane maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Tottenham Hotspur vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Tottenham Hotspur vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Lucas op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut wist Olympiakos Piraeus de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via D. Podence.

M. Valbuena zette Olympiakos Piraeus even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Gianluca Rocchi toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Olympiakos Piraeus - Tottenham Hotspur 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Guilherme Olympiakos Piraeus
26' Penalty Tottenham Hotspur Penalty H. Kane Tottenham Hotspur 0-1
30' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Lucas met assist van B. Davies Tottenham Hotspur 0-2
44' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt D. Podence met assist van M. Valbuena Olympiakos Piraeus 1-2
54' Penalty Olympiakos Piraeus Penalty M. Valbuena Olympiakos Piraeus 2-2
62' Wissel Tottenham Hotspur Wissel M. Sissoko voor T. Ndombele Tottenham Hotspur
69' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Y. Benzia voor M. Valbuena Olympiakos Piraeus
73' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Son Heung-Min voor D. Alli Tottenham Hotspur
76' Wissel Tottenham Hotspur Wissel E. Lamela voor Lucas Tottenham Hotspur
78' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel L. Randjelovic voor G. Masouras Olympiakos Piraeus
88' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor H. Winks Tottenham Hotspur
89' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Y. El Arabi voor Guerrero Olympiakos Piraeus
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Tottenham Hotspur
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Olympiakos Piraeus en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympiakos Piraeus gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.