Nabeschouwing Olympique Lyon - Bayern München (0-3) || Champions League 2019/2020

Woensdag 19 augustus 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Olympique Lyon het woensdag 19 augustus 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisboa.

Via de Olympique Lyon - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon - Bayern München (0-3)

Het Champions League duel tussen Olympique Lyon en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 0-3 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door S. Gnabry, waarmee FC Bayern München met 0-1 de leiding nam. FC Bayern München vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Gnabry op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was R. Lewandowski van FC Bayern München die de 0-3 wist te maken in de 88e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz, waardoor Bayern München een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Olympique Lyon - Bayern München 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt S. Gnabry met assist van J. Kimmich FC Bayern München 0-1
33' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt S. Gnabry FC Bayern München 0-2
35' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor Marcelo Olympique Lyonnais
42' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor F. Marcal Olympique Lyonnais
46' Wissel FC Bayern München Wissel N. Sule voor J. Boateng FC Bayern München
46' Wissel Olympique Lyonnais Wissel T. Mendes voor Bruno Olympique Lyonnais
58' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Dembele voor M. Depay Olympique Lyonnais
63' Wissel FC Bayern München Wissel K. Coman voor I. Perisic FC Bayern München
67' Wissel Olympique Lyonnais Wissel J. Reine-Adelaide voor K. Ekambi Olympique Lyonnais
67' Wissel Olympique Lyonnais Wissel K. Tete voor L. Dubois Olympique Lyonnais
73' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. R. Cherki voor F. Marcal Olympique Lyonnais
75' Wissel FC Bayern München Wissel Coutinho voor S. Gnabry FC Bayern München
82' Wissel FC Bayern München Wissel B. Pavard voor L. Goretzka FC Bayern München
82' Wissel FC Bayern München Wissel C. Tolisso voor T. Alcantara FC Bayern München
86' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor T. Mendes Olympique Lyonnais
88' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van J. Kimmich FC Bayern München 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Lyon - Bayern München
Opstellingen Olympique Lyon - Bayern München
De opstellingen van Olympique Lyon en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympique Lyon gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Bayern München zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Olympique Lyon - Bayern München

Olympique Lyon en Bayern München spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olympique Lyon en Bayern München in de Champions League vond plaats op 27 april 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayern München. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Bayern München favoriet. 3 keer wist de ploeg van Olympique Lyon te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Olympique Lyon. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.