Nabeschouwing Olympique Lyon - Juventus (1-0) || Champions League 2019/2020

Woensdag 26 februari 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Olympique Lyon het woensdag 26 februari 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Stadium in Lyon.

Via de Olympique Lyon - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon - Juventus (1-0)

Het Champions League duel tussen Olympique Lyon en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Jesús Gil Manzano geëindigd in een 1-0 overwinning voor Olympique Lyon. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door L. Tousart, waarmee Olympique Lyonnais met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Olympique Lyon.

LIVE Olympique Lyon - Juventus 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor Marcelo Olympique Lyonnais
31' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt L. Tousart met assist van H. Aouar Olympique Lyonnais 1-0
61' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor M. Cornet Olympique Lyonnais
61' Wissel Juventus Wissel A. Ramsey voor M. Pjanic Juventus
66' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Terrier voor K. Ekambi Olympique Lyonnais
70' Wissel Juventus Wissel G. Higuain voor J. Cuadrado Juventus
78' Wissel Olympique Lyonnais Wissel K. Tete voor L. Dubois Olympique Lyonnais
78' Wissel Juventus Wissel F. Bernardeschi voor A. Rabiot Juventus
81' Wissel Olympique Lyonnais Wissel J. Andersen voor M. Cornet Olympique Lyonnais
Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Lyon - Juventus
Opstellingen Olympique Lyon - Juventus
De opstellingen van Olympique Lyon en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympique Lyon gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Juventus zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Olympique Lyon - Juventus

Olympique Lyon en Juventus spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olympique Lyon en Juventus in de Champions League vond plaats op 2 november 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 1 keer wist de ploeg van Olympique Lyon te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Olympique Lyon. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.