Nabeschouwing Olympique Lyon - Zenit (1-1) || Champions League

Dinsdag 17 september 2019 - 18:55 uur

In de Champions League neemt Olympique Lyon het dinsdag 17 september 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Stadium in Décines-Charpieu.

Via de Olympique Lyon - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon - Zenit (1-1)

In de Champions League heeft de wedstrijd tussen Olympique Lyon en Zenit geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door S. Azmoun, waarmee Zenit met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van M. Depay in de 50e minuut zorgde er even later voor dat Olympique Lyonnais weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Olympique Lyon - Zenit
Goals
1
1
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
22
12
Schoten op doel
9
4
Aanvallen
132
93
Gevaarlijke aanvallen
70
49
Passes
566
393
Overtredingen
7
12
Buitenspel
1
0
Corners
10
1
Wissels
2
3
LIVE Olympique Lyon - Zenit 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
38' Gele kaart Zenit Gele kaart voor S. Azmoun Zenit
41' Doelpunt Zenit Doelpunt S. Azmoun met assist van A. Dzyuba Zenit 0-1
46' Wissel Zenit Wissel M. Ozdoev voor S. Azmoun Zenit
50' Penalty Olympique Lyonnais Penalty M. Depay Olympique Lyonnais 1-1
61' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Y. Rakitsky Zenit
64' Wissel Zenit Wissel D. Kuzyayev voor Y. Zhirkov Zenit
70' Gele kaart Zenit Gele kaart voor D. Kuzyayev Zenit
71' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor Y. Kone Olympique Lyonnais
77' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Cornet voor B. Traore Olympique Lyonnais
78' Wissel Zenit Wissel O. Shatov voor V. Karavaev Zenit
86' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Terrier voor J. Reine-Adelaide Olympique Lyonnais
87' Gele kaart Zenit Gele kaart voor O. Shatov Zenit
Opstellingen Olympique Lyon - Zenit
De opstellingen van Olympique Lyon en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympique Lyon gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Zenit zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Sylvio Mendes Campos Junior
Voorbeschouwing Olympique Lyon - Zenit

Olympique Lyon en Zenit spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Olympique Lyon en Zenit elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Olympique Lyon 0
Winst Zenit 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Olympique Lyon - Zenit Opstelling Olympique Lyon Opstelling Zenit Live Olympique Lyon - Zenit Live Olympique Lyon - Zenit kijken Olympique Lyon - Zenit kijken Live Olympique Lyon - Zenit stream Olympique Lyon - Zenit Fox Sports Nabeschouwing Olympique Lyon - Zenit Uitslag Olympique Lyon - Zenit Statistieken Olympique Lyon - Zenit Champions League 2019/2020 Olympique Lyon - Zenit wedden Olympique Lyon - Zenit gokken Olympique Lyon - Zenit Unibet