Nabeschouwing Porto - Krasnodar (2-3) || Champions League

Dinsdag 13 augustus 2019 - 21:00 uur

In de Champions League neemt Porto het dinsdag 13 augustus 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio do Dragao in Porto.

Via de Porto - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Krasnodar (2-3)

Het Champions League duel tussen Porto en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 2-3 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Krasnodar kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van T. Vilhena. Krasnodar vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Suleymanov op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut volgde een derde treffer van Krasnodar, waarmee M. Suleymanov zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 57 minuten deed Ze Luis iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Porto werd verkleind tot 1-3. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Porto dat in de 76e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat L. Diaz de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marco Guida en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Krasnodar.

Wedstrijdstatistieken Porto - Krasnodar
Goals
2
3
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
25
6
Schoten op doel
13
4
Aanvallen
119
88
Gevaarlijke aanvallen
108
45
Corners
10
1
Wissels
3
3
LIVE Porto - Krasnodar 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Krasnodar Doelpunt T. Vilhena Krasnodar 0-1
13' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Suleymanov met assist van M. Wanderson Krasnodar 0-2
34' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Suleymanov Krasnodar 0-3
37' Wissel Porto Wissel Ze Luis voor R. Saravia Porto
39' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor R. Kambolov Krasnodar
45' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor T. Vilhena Krasnodar
49' Wissel Porto Wissel M. Uribe voor Sergio Oliveira Porto
53' Gele kaart Porto Gele kaart voor M. Marega Porto
57' Doelpunt Porto Doelpunt Ze Luis met assist van A. Telles Porto 1-3
61' Gele kaart Porto Gele kaart voor M. Uribe Porto
65' Wissel Krasnodar Wissel J. Fjoluson voor M. Suleymanov Krasnodar
73' Wissel Krasnodar Wissel I. Ignatjev voor M. Berg Krasnodar
76' Doelpunt Porto Doelpunt L. Diaz met assist van J. Corona Porto 2-3
80' Wissel Krasnodar Wissel D. Stotsky voor R. Cabella Krasnodar
82' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor D. Stotsky Krasnodar
86' Wissel Porto Wissel V. Aboubakar voor J. Corona Porto
95' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor U. Spajic Krasnodar
95' Gele kaart Porto Gele kaart voor Ze Luis Porto
Opstellingen Porto - Krasnodar
De opstellingen van Porto en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Porto gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Porto - Krasnodar

Porto en Krasnodar spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Porto en Krasnodar elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Porto 0
Winst Krasnodar 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Porto - Krasnodar Opstelling Porto Opstelling Krasnodar Live Porto - Krasnodar Live Porto - Krasnodar kijken Porto - Krasnodar kijken Live Porto - Krasnodar stream Porto - Krasnodar Fox Sports Nabeschouwing Porto - Krasnodar Uitslag Porto - Krasnodar Statistieken Porto - Krasnodar Champions League 2019/2020 Porto - Krasnodar wedden Porto - Krasnodar gokken Porto - Krasnodar Unibet