Nabeschouwing PSG - Borussia Dortmund (2-0) || Champions League 2019/2020

Woensdag 11 maart 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt PSG het woensdag 11 maart 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Borussia Dortmund. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Borussia Dortmund live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Borussia Dortmund (2-0)

Het Champions League duel tussen PSG en Borussia Dortmund is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 2-0 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Neymar, waarmee Paris Saint Germain met 1-0 de leiding nam. Paris Saint Germain vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Bernat op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 89e minuut moest Borussia Dortmund verder met een man minder nadat E. Can een rode kaart had gekregen. Het lukte PSG in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor PSG.

LIVE PSG - Borussia Dortmund 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Borussia Dortmund teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor E. Haaland Borussia Dortmund
28' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Neymar met assist van A. Di Maria Paris Saint Germain 1-0
46' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt J. Bernat met assist van P. Sarabia Paris Saint Germain 2-0
61' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor M. Hummels Borussia Dortmund
64' Wissel Paris Saint Germain Wissel K. Mbappe voor P. Sarabia Paris Saint Germain
68' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor J. Bernat Paris Saint Germain
68' Wissel Borussia Dortmund Wissel J. Brandt voor T. Hazard Borussia Dortmund
71' Wissel Borussia Dortmund Wissel G. Reyna voor A. Witsel Borussia Dortmund
79' Wissel Paris Saint Germain Wissel L. Kurzawa voor A. Di Maria Paris Saint Germain
87' Wissel Borussia Dortmund Wissel M. Gotze voor A. Hakimi Borussia Dortmund
89' Rode kaart Borussia Dortmund Rode kaart voor E. Can Borussia Dortmund
89' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Neymar Paris Saint Germain
90' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Marquinhos Paris Saint Germain
90' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Di Maria A. Paris Saint Germain
92' Wissel Paris Saint Germain Wissel T. Kouassi voor L. Paredes Paris Saint Germain
93' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor K. Mbappe Paris Saint Germain
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Borussia Dortmund
Opstellingen PSG - Borussia Dortmund
De opstellingen van PSG en Borussia Dortmund zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSG gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Borussia Dortmund zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.