Nabeschouwing PSG - Real Madrid (3-0) || Champions League 2019/2020

Woensdag 18 september 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt PSG het woensdag 18 september 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Real Madrid (3-0)

Het Champions League duel tussen PSG en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 3-0 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door A. Di Maria, waarmee Paris Saint Germain met 1-0 de leiding nam. Paris Saint Germain vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Di Maria op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was T. Meunier van Paris Saint Germain die de 3-0 wist te maken in de 91e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Taylor, waardoor PSG een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE PSG - Real Madrid 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt A. Di Maria met assist van J. Bernat Paris Saint Germain 1-0
32' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor D. Carvajal Real Madrid
33' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt A. Di Maria met assist van I. Gueye Paris Saint Germain 2-0
60' Wissel Paris Saint Germain Wissel M. Choupo-Moting voor M. Icardi Paris Saint Germain
70' Wissel Real Madrid Wissel Lucas voor E. Hazard Real Madrid
70' Wissel Real Madrid Wissel L. Jovic voor J. Rodriguez Real Madrid
70' Wissel Paris Saint Germain Wissel A. Herrera voor Marquinhos Paris Saint Germain
79' Wissel Real Madrid Wissel Junior Vinicius voor G. Bale Real Madrid
82' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Junior Vinicius Real Madrid
82' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor A. Di Maria Paris Saint Germain
89' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor R. Varane Real Madrid
89' Wissel Paris Saint Germain Wissel A. Diallo voor P. Sarabia Paris Saint Germain
91' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt T. Meunier met assist van J. Bernat Paris Saint Germain 3-0
93' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor J. Bernat Paris Saint Germain
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Real Madrid
Opstellingen PSG - Real Madrid
De opstellingen van PSG en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSG gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing PSG - Real Madrid

PSG en Real Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen PSG en Real Madrid in de Champions League vond plaats op 6 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 3 keer wist de ploeg van PSG te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor PSG. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.