Nabeschouwing Qarabağ - APOEL (0-2) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 13 augustus 2019 - 18:30 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Qarabağ het dinsdag 13 augustus 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen APOEL. De wedstrijd wordt gespeeld in Tofik Bakhramov in Baku.

Via de Qarabağ - APOEL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qarabağ - APOEL (0-2)

Het Champions League duel tussen Qarabağ en APOEL is onder leiding van scheidsrechter Daniel Siebert geëindigd in een 0-2 overwinning voor APOEL. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 34 minuten. T. De Vincenti maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee APOEL vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. APOEL vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van U. Matic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 94e minuut kreeg Richard van Qarabağ voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Qarabağ de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor APOEL.

LIVE Qarabağ - APOEL 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qarabağ - APOEL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart APOEL Gele kaart voor T. De Vincenti APOEL
34' Penalty APOEL Penalty T. De Vincenti APOEL 0-1
61' Wissel APOEL Wissel L. Hallenius voor T. De Vincenti APOEL
64' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor R. Mammadov Qarabağ
68' Doelpunt APOEL Doelpunt U. Matic met assist van R. Bezjak APOEL 0-2
73' Wissel Qarabağ Wissel D. Quintana voor S. Slavchev Qarabağ
73' Wissel APOEL Wissel Lucas voor A. Pavlovic APOEL
80' Wissel Qarabağ Wissel M. Gueye voor A. Zoubir Qarabağ
82' Wissel APOEL Wissel A. Jakolis voor R. Bezjak APOEL
87' Wissel Qarabağ Wissel A. Abdullayev voor Ailton Qarabağ
91' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Richard Qarabağ
91' Gele kaart APOEL Gele kaart voor M. Al-Tamari APOEL
94' Tweede gele kaart Qarabağ Tweede gele kaart voor Richard Qarabağ
Video hoogtepunten en samenvatting Qarabağ - APOEL
Opstellingen Qarabağ - APOEL
De opstellingen van Qarabağ en APOEL zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Qarabağ gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en APOEL zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Qarabağ - APOEL

Qarabağ en APOEL spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Siebert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Qarabağ en APOEL in de Champions League vond plaats op 6 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Qarabağ. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Qarabağ favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl APOEL slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.